Fiore Garden Suites Hotel Turkiet Antalya-området Antalya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Fiore Garden Suites Hotel
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guider i Antalya. Våra guider i Side och Alanya kan kontaktas per. telefon.

 

Fiore Garden Suites Hotel är ett charmigt boutiquehotell som ligger i Antalyas gamla stad, Kaleiçi. Hotellet ligger i en traditionell ottomansk byggnad från 1800-talet som kärleksfullt renoverades med respekt för den ursprungliga arkitekturen. De charmiga rummen är elegant inredda och inga rum är lika.

 

Hotellet har ett poolområde med en liten pool och solstolar. På den lilla, fridfulla innergården på systerhotellet Alp Pasa Hotel kan du ta ett dopp i den lilla poolen och njuta av en drink i skuggan av träden. Här finns även en inomhus- och utomhusrestaurang som serverar underbara måltider i en charmig miljö. Du kan välja om din vistelse ska vara inkl. frukost eller halvpension.

 

Observera att Fiore Garden Suites Hotel inte har en reception, incheckning sker på Alp Pasa Hotel. Vissa faciliteter, som restaurang och bar, finns på Alp Pasa Hotel som ligger bredvid Fiore Garden Suites Hotel.

 

Observera att gatorna i området är små och slingriga, och du kan därför släppas av / plockas upp en kort bit från hotellet. Ljud från omkringliggande barer och restauranger kan uppfattas som störande.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Observera att alla rum varierar i storlek, layout och inredning!

Rums information

Studio Svit

Charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kassafack (mot avgift), minibar (mot avgift) och telefon. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Svit

Charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med pentry och de mest nödvändiga köksredskapen. Dessutom TV, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar (mot avgift) och telefon. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Svit med balkong

Charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med pentry och de mest nödvändiga köksredskapen. Dessutom TV, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), minibar (mot avgift), telefon och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Välj mellan frukost eller halvpension.

 

Frukost

07:30 – 10:00

Middag *

19:00 – 21:00

 

* OBS: Drycker ej inkl.

 

April – Oktober:                         Middag serveras från buffé

November – Mars:                    Middag serveras portionerad

 

Var vänlig och uppmärksamma att utomhusfaciliteter som restaurangen, baren och poolen kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att meddela Turkietresor.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Charmigt Boutique Hotel Pooler Gratis internet  Stadsstranden 400 m Konyaalti Stranden 4 km Hadrians Port 150 m Antalya flygplats 15 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum