Filerimos Village Hotel Grekland Rhodos Ialyssos
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Filerimos Village Hotel
Hotell beskrivning
Familjevänligt All Inclusive-hotell med "lazy river"


Filerimos Village är ett familjehotell av äldre datum bestående av en huvudbyggnad, flera annexbyggnader och bungalows. Här bor du vid foten av det historiska berget Filermos som ligger mellan byarna Ialyssos och Kremasti. Hotellet omges av en grönskande trädgård och här finns pooler för både stora och små, vattenrutschbanor och aktiviteter för hela familjen.

 

Hotellet har ett fint poolområde med solstolar och parasoll, vattenrutschbanor för både stora och små och en ”lazy river” som slingrar sig fram runt barnpoolen. Vill du hellre bada i havet ligger stranden en kort promenad bort.

 

För de aktiva resenärerna erbjuder hotellet en tennisplan, bordtennis, basket och biljard. Hotellets animationsteam anordnar under högsäsong aktiviteter och underhållning för hela familjen. De yngre gästerna mellan 4-12 år kan leka och träffa nya vänner i den internationella miniklubben (ej skandinavisktalande personal) eller på lekplatsen.

 

Observera att endast huvudbyggnaden har hiss.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt mot en avgift. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Fina rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, minikylskåp, TV, telefon, luftkonditionering och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Bungalowrum

Fina rum i bungalows för 4 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar och två bäddsoffor, minikylskåp, TV, telefon, luftkonditionering och terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum öppen plan

Fina rum för 4 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar och två bäddsoffor, minikylskåp, TV, telefon, luftkonditionering och balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Trevliga rum för 3 personer med möjlighet för en extrabädd. Rummen består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa (rummen är åtskilda av en skjutdörr), minikylskåp, TV, telefon, luftkonditionering och balkong eller terrass. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårtork.


Kassafack finns att hyra i receptionen.

Mat koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:00

Snacks

10:00 – 17:45

 

Drycker

Bar

10:00 – 22:55

A´la Carte Bar*

19:00 – 02:00

Island Bar*

10:00 – 17:45


*Drycker mot avgift

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice, specialkaffe och vissa faciliteter, inklusive biljard ingår inte i All Inclusive-konceptet. Vattenparken är öppen några timmar varje morgon och eftermiddag.

 

Poolhanddukar finns att låna mot en deposition.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

  

Uteserveringar, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: ca 20 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Vattenrutschbanor Gratis internet  Avstånd till strand 600 m Ialyssos centrum 2 km Rhodos stad 8 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum