Faros Contess Hotel Turkiet Marmaris Icmeler
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Faros Contess Hotel

Turkiet / Marmaris
Cumhuriyet mah.K.Evren Bulv.No:26
Se karta

Faros Contess Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Frukost ingår Gratis internet på allmänna utrymmen
Avstånd till strand 0 m Marmaris 8 km 

Hotell beskrivning

På Faros Contess Hotel har du stranden på första parkett, i vackra Içmeler. Hotellet har inte så många faciliteter, men i gengäld har hotellet en riktigt bra atmosfär.

 

Hotellet har ett mindre poolområde med solstolar och parasoll. De yngsta barnen har en barnpool att plaska i. Föredrar du sand och saltvatten är det direkt tillgång till stranden från hotellet, och här är solstolar och parasoll självklart gratis för hotellets gäster. Strandhanddukar kan lånas mot deposition.

 

Önskar du fler faciliteter tar du dig till systerhotellet Faros Premium Beach. Här finns både fitnessrum och en härlig spa-avdelning om du vill unna dig något extra (alla faciliteter mot kostnad).

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama film och liknande.

Rums information

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (extra avgift), telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Snyggt inredda, lite större rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minibar (extra avgift), telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. 

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Faros Contess Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat