Dogan Hotel Turkiet Antalya-området Antalya
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Dogan Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kılınç arslan Mahallesi, Mermerli Banyo Sok. No:5, 07100 Kaleiçi / Muratpaşa/Muratpaşa/Antalya
Se karta

Dogan Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 1 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000Observera att Turkietresor inte har guider i Antalya. Våra guider i Side kan kontaktas via telefon.

Dogan Hotel ligger mitt i Antalyas charmiga gamla stad Kaleici. Hotellet ligger i ett renoverat gammalt osmanskt hus och är en bra utgångspunkt för att utforska Gamla stan. Här är en mysig liten trädgård, en pool med en liten solterrass och en bra restaurang. Bara 100 m från hotellet ligger en liten strand - om du vill ha mer utrymme kan vi rekommendera Konyaalti-stranden som ligger ca. 4 km från Kaleici.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer etc.

Poolhandduk kan hyras på hotellet. Observera att poolen kan vara stängd under våren och vintern (november - april).
Rums information
Standardrum
Mysiga rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Observera att rummen kan ha olika inredning. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, kassafack, luftkonditionering och minikyl. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dogan Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat