Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Dizalya Palm Garden Hotel

Turkiet / Antalya-området
Konaklı, 07491 Alanya/Antalya
Se karta

Dizalya Palm Garden Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool  - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis Internet (lobby) - Privat strand 200 m. - Lokal centrum 2 km - Alanya centrum 12 km


Hotell beskrivning

Dizalya Palm Garden är ett bra hotell med bra faciliteter, beläget ca. 2 km från Konakli, 12 km väster om Alanya.

Hotellet har ett bra urval av faciliteter och aktiviteter för både stora och små. Här är en härlig solterrass och en stor pool, en pool med tre vattenrutschbanor och en barnpool med vattenrutschbanor för de yngsta barnen. Den privata stranden ligger 200 meter från hotellet och här kan du både simma från stranden och från den stora badbryggan. Reser ni under lågsäsong kan ni njuta av hotellets inomhuspool.

Planerar du att vara aktiv även om du är på semester är det möjligt att spela beachvolleyboll, bordtennis och boccia - eller kanske träna i gymmet! Dessutom organiserar hotellets animationsteam aktiviteter och underhållning för både barn och vuxna både under dagen och på kvällen. I spa-centret kan du unna dig bland annat hamam, bastu och massage (alla behandlingar mot avgift). Samtidigt kan alla åldrar delta i roliga aktiviteter i miniklubben (här talas inte skandinaviska) där det också finns en liten lekplats.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum
Vackert inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och läsk vid ankomst – fylls på med vatten), kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Familjerum
Vackert inredda rum för fyra personer, med möjlighet till en extrabädd. Rummen är inredda med två sovrum med respektive en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och läsk vid ankomst – fylls på med vatten), kassafack och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Ultra All Inclusive

 

Måltider och snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Beach Snacks

11:00 – 16:00

Kaffe, te och kaka

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Soppa / Snacks

23:00 – 07:00

  

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 02:00

Snack Bar

11:30 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

Färskpressad fruktjuice, drycker på flaska, snacks, importerade drycker och vissa faciliteter inklusive biljard, airhockey och vattensporter på stranden ingår inte i konceptet All Inclusive.

Strandhanddukar kan hyras mot en deposition.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Pooler, vattenrutschbana, brygga, utomhusrestaurang och bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Dizalya Palm Garden Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat