Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Destino Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray, Hacı Hamdioğlu Caddesi, Güzelyalı Cd. no:4, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Destino Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Liten pool  Gratis internet

• Alanya centrum 0 m  Strand 50 m 

Hotell beskrivning

Litet hotell med perfekt läge


Destino Hotel är ett litet men charmigt hotell med en lite lägre standard och ligger mitt i Damlataşområdet, bara 50 meter från Kleopatrastranden. Det finns inte särsklilt många faciliteter utöver ett litet poolområde utan solstolar och en bra restaurang som serverar turkiska och internationella rätter. 


Detta är ett bra val för dig som vill bo lite billigare och samtidigt ha nära till allt. Vill du utforska Alanya hittar du både både linbanan och Damlataş droppstensgrotta bara några minuters promenad från hotellet.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum


Hotellet har små, väldigt enkla inredda rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns även möjlighet till en extrabädd. Rummen är utrustade med TV, luftkonditionering, kassafack, balkong och eget badrum med dusch och toalett.

 

Mat / Dryck Koncept
Frukost
Övrig information

Hotellet ligger centralt i ett livligt område där både trafikbuller och musik från närliggande restauranger kan förekomma. Trådlöst internet finns tillgängligt över hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc. Vid poolområdet finns inga solstolar.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                    Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                                   Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Destino Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat