Despina Apartments Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Despina Apartments

Grekland / Kreta
Platanias, Chania Crete
Se karta

Despina Apartments

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool med barnpool Restaurang Bar
Strand 0 m Platanias 100 m Chania 12 km

Hotell beskrivning

Mysigt lägenhetshotell i Platanias

 

 

I Platanias finner ni mysiga Despina Apart som är ett enklare lägenhetshotell med bra standard. Här bor ni i fina lägenheter med närhet till både stranden och centrum.

 

Här finns ett mindre poolområde med pool med integrerad barnpool samt solterrass med solstolar och parasoll. Om du föredrar att tillbringa din semester på stranden, är det bara några meter att gå för att få sand mellan tårna.

 

Hotellet erbjuder även en restaurang, en poolbar och en strandbar, så det finns gott om möjligheter att njuta av en drink och en god måltid utan att behöva lämna hotellet.

 

Platanias har ett stort utbud av mysiga tavernor, bra restauranger och butiker för alla smaker.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att uppkopplingen både är instabil långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studio 2 personer

Fina enrumslägenheter med möjlighet till en extrasäng på bäddsoffan. Alla lägenheter innehåller dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp och de mest nödvändiga köksredskapen samt balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Fina tvårumslägenheter som innehåller ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp och de mest nödvändiga köksredskapen samt balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Observera att vissa lägenheter har nivåskillnader, även på balkongen.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Övrig information

Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Despina Apartments Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat