Creta Palm, Kreta - Turkietresor
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Creta Palm Hotel
TrustYou Tooltip Text
73100 Stalos, Chania – Crete
Hotell beskrivning

 Härligt All Inclusivehotell i Agia Marina

 

 

Beläget i den härliga semesterorten Agia Marina ligger det mysiga All Inclusivehotellet Creta Palm Hotel. Med All Inclusive trivs hela familjen och ni kan lämna vardagsbestyren hemma och bara njuta av semestern.

 

Hotellet har två härliga poolområden som lockar till både avkoppling och svalkande bad. Här finns en solterass med solstolar och parasoll, barnpool och poolbar. Önskar du att ta ett dopp i havet tar du dig dit på ett par minuter. För den aktiva resenären har hotellet ett fitnessrum. Här finns också en jacuzzi och bastu (mot avgift - bokning krävs).

 

I Kato Stalos centrum finns ett bra utbud av restauranger, caféer och mysiga butiker. Önskar ni att ta er till en större stad är det enkelt att ta sig till Chania med lokalbuss eller taxi. 

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Studio 2 personer

Fina lägenheter med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kaffebryggare och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 3 personer

Fina lägenheter med två rum. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kaffebryggare och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Måltider och dryck

 

Frukost

07:15 – 10:00

Lunch

12:00 – 15:00

Glass och snacks

11:00 – 11:45

Glass och snacks

15:15 – 18:30

Middag

19:15 – 21:45

 

Bar

11:00 – 22:00


Övrig information

Kassafack mot avgift. Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Gymmet får inte användas av barn under 16 år. Hög musik relaterad till underhållning på hotellet kan förekomma. Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

2 pooler Barnpooler All Inclusive Gratis internet
Strand 50 m Lokalt centrum (Kato Stalos) 200 m Chania 7 km  Chania flygplats ca 28 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum