Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Club Paradiso Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A
Se karta

Club Paradiso Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Privat strand 900 m. - Alanya centrum 7 km


Hotell beskrivning

Club Paradiso är ett trevligt, 5-stjärnigt hotell beläget i Kestel, bara 7 km öster om Alanya. Hotellet är perfekt för både par och familjer som vill bo bra men samtidigt vill bo nära Alanya centrum.

 

 

 

Hotellet består av en huvudbyggnad och 10 mindre annexbyggnader, och överallt finns en vacker utsikt över havet, landskapet och Taurusbergen. Hotellets privata strand ligger 900 meter från hotellet och nås enkelt med gratisbuss som går flera gånger om dagen under högsäsong. Om sand och saltvatten inte är ditt favoritelement hittar du ett riktigt bra poolområde med flera pooler och barnpool, vattenrutschbanor och en stor solterrass på hotellet.

 

 

 

På Club Paradiso finns förutom poolen och stranden också ett stort urval av aktiviteter: Tennis, squash, minigolf, bordtennis, bordfotboll och basket, för att bara nämna några. I spacentret kan du skämma bort dig med hamam, massage etc. (alla behandlingar mot en avgift).

 

 

 

Hotellets animationsteam arrangerar aktiviteter och underhållning vid poolen och på stranden under dagen och kvällsunderhållning i hotellets egen amfiteater.

Rums information

Standardrum:
Trevligt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

Observera att standardrummen i anex byggnaden ligger på bottenvåningen.

 

Superior rum:
Trevligt inredda rum för 3 vuxna och ett barn. Alla rum har ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

Observera att Superior  rummen  ligger på hotellets övre våningar.

 

Familjerum med två sovrum:
Trevligt inredda rum för 5 vuxna och ett barn. Alla rum har två sovrum, alla med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Familjerum med tre sovrum:
Trevligt inredda rum för 5 vuxna och ett barn. Alla rum har tre sovrum, alla med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Penthouse-rum med två sovrum:
Trevligt inredda rum på två våningar för 6 personer. Alla rum har två sovrum, alla med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt två vardagsrum, alla med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (extra avgift), balkong och terrass. Två badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Penthouse-rum med tre sovrum:
Trevligt inredda rum på två våningar för 8 personer. Alla rum har tre sovrum, alla med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt två vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (ingår vatten), kassafack (extra avgift). Balkong och terrass. Två badrum med dusch, hårtork och toalett.

Mat / Dryck Koncept
Frukost:07:00 - 10:00
Sen frukost:10:00 - 11:00
Lunch:12:30 - 14:00
Middag:18:30 - 21:00
 
Gözleme/pannkakor:12:00 - 17:00
Pool Snack:14:00 - 16:30
Strand Snack:12:30 - 14:30
Patisserie:14:30 - 17:00 og 18:00 - 21:00
Midnigt Snacks:00:00 - 07:00
 
Sunset Lobby Bar:09:00 - 00:00
Beach Bar:10:00 - 17:00
Pool Bar:10:00 - 17:00
Mont Blanc Bar:10:00 - 17:00
Villa Bar:10:00 - 17:00
Tankstelle Bar:18:00 - 02:00
Moonlight Bar:18:30 - 21:00
Disco Bar:23:00 - 02:00
Snack Pool Bar:00:00 - 07:00


Observera att ingen alkohol serveras till personer under 18 år. Hotellets ledning kan göra ändringar i utbud och öppettider utan att Turkietresor informeras. Utbudet kan begränsas under lågsäsong.

Servicebuss till Alanya centrum några gånger dagligen (1 euro per person).

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Hög musik från hotellets Disco Bar och animationsteamets aktivitets- och underhållningsprogram kan förekomma.

 

Uteserveringar, barer, pooler, vattenpark, servicebussar till stranden och centrum och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong och när vädret inte tillåter ständig användning. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsongen.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Club Paradiso Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat