Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Club Dizalya Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Pool - Barnpool - Vattenrutschbana - Strand -
Miniklub - Spa - Internet - Konakli 2 km - Alanya Centrum 12 km
Hotell beskrivning

Club Dizalya är ett härligt 4-stjärnigt hotell beläget ca. 2 km från Konakli och 12 km från Alanya. Hotellet består av en huvudbyggnad och flera mindre "villabyggnader", och överallt på hotellet är du omgiven av vackra blommor, höga palmer och frodiga buskar. Här finns det plats för både avkoppling i lugna omgivningar och roliga timmar vid poolen och stranden.

Hotellet har två pooler, en med två vattenrutschbanor och två barnpooler. Från hotellområdet finns direkt tillgång till stranden där förutom solstolar och liggstolar i sanden också finns en stor brygga.

Club Dizalya har faciliteter för både barn och vuxna: 4-12-åringarna kan träffa nya vänner i miniklubben (här talas ej skandinaviska) eller ha kul på lekplatsen, och de vuxna kan njuta av spa- centret som erbjuder både hamam, bastu och massage (avgifter tillkommer). Här finns också ett gym. Hotellets animationsteam organiserar regelbundet aktiviteter och underhållning för både stora och små på både dagtid och kvällstid.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum
Vackert inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och läsk vid ankomst – fylls på med vatten), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.
Observera att ekonomirum inte har balkong!

Villarum - Annex
Vackert inredda rum för tre personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller vatten och läsk vid ankomst – fylls på med vatten), kassafack (extra avgift) och balkong eller terrass. Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider och snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Glass

16:00 – 17:00

Våfflor (3 dagar i veckan)

15:00 – 16:00

Kaffe, te och kaka

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

 

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 22:00

Snack Bar

11:30 – 16:00

Garden Bar

10:00 – 24:00

 

Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, snacks, importerade drycker och vissa faciliteter inklusive biljard, airhockey och vattensporter på stranden ingår inte i konceptet All Inclusive.

Strandhanddukar kan hyras mot en deposition.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Pooler, vattenrutschbana, brygga, utomhusrestaurang och bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Turkietresor har informerats.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Club Dizalya Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat