Club Aquarium Apart Turkiet Marmaris Icmeler
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Club Aquarium Apart

Turkiet / Marmaris
245. Sokak Icmeler / Marmaris / Mugla
Se karta

Club Aquarium Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

2 pooler – Vattenrutschbana – Barnpool – Gratis internet på gemensamma områden - Içmeler centrum 1 km – Strand 1,5 km – Marmaris centrum 8 km

 

Hotell beskrivning

Club Aquarium Apart är ett bra lägenhetshotell i Içmeler. Hotellet är ett riktigt bra val för alla som vill ha gott om plats och vill ha friheten att själva laga lättare måltider. Hotellet ligger på en sluttning och har en vacker utsikt över staden Içmeler, de tallklädda sluttningarna och det blå havet.

 

Hotellet har ett riktigt bra poolområde som är byggt i nivåer. Här finns två pooler, en vattenrutschbana, en barnpool, och två solterrasser som inbjuder till många roliga timmar i vattnet och avkoppling i solen. På systerhotellet Grand Aquarium, som ligger inom gångavstånd från Club Aquarium Apart, kan du använda den 63 m långa vattenrutschbanan med tunnel och här finns garanti för fart och fläkt. Det finns också en barnpool, ett vattenfall och en utomhusjacuzzi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets gemensamma utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Rums information

Tvårumslägenhet

Fina tvårumslägenheter för max 4 personer. Alla lägenheter innehåller ett sovrum med två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, 2 luftkonditioneringsapparater (på under perioden 7-10 och 18-21. Användning utanför dessa perioder mot avgift), kassafack (mot avgift), pentry med mikrovågsugn, vattenkokare och enkla köksredskap samt balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Måltider

Måltider och drycker ingår inte i resans pris.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 Euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.

Luftkonditionering:  Gratis i tidsrummet 7-10 och 18-21.  

Pris utanför dissa tidsrum:      1 st/vecka Euro 40.-. 2 st/vecka Euro 65.-

 

Var uppmärksam på att priserna är vägledande, och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Club Aquarium Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat