Club Aquarium Apart Turkiet Marmaris Icmeler
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Club Aquarium Apart
245. Sokak Icmeler / Marmaris / Mugla
Hotell beskrivning

Club Aquarium Apart är ett bra lägenhetshotell i Içmeler. Hotellet är ett riktigt bra val för alla som vill ha gott om plats och vill ha friheten att själva laga lättare måltider. Hotellet ligger på en sluttning och har en vacker utsikt över staden Içmeler, de tallklädda sluttningarna och det blå havet.

 

Hotellet har ett riktigt bra poolområde som är byggt i nivåer. Här finns två pooler, en vattenrutschbana, en barnpool, och två solterrasser som inbjuder till många roliga timmar i vattnet och avkoppling i solen. På systerhotellet Grand Aquarium, som ligger inom gångavstånd från Club Aquarium Apart, kan du använda den 63 m långa vattenrutschbanan med tunnel och här finns garanti för fart och fläkt. Det finns också en barnpool, ett vattenfall och en utomhusjacuzzi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets gemensamma utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Rums information

Tvårumslägenhet

Fina tvårumslägenheter för max 4 personer. Alla lägenheter innehåller ett sovrum med två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, 2 luftkonditioneringsapparater (på under perioden 7-10 och 18-21. Användning utanför dessa perioder mot avgift), kassafack (mot avgift), pentry med mikrovågsugn, vattenkokare och enkla köksredskap samt balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Måltider

Måltider och drycker ingår inte i resans pris.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 Euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.

Luftkonditionering:  Gratis i tidsrummet 7-10 och 18-21.  

Pris utanför dissa tidsrum:      1 st/vecka Euro 40.-. 2 st/vecka Euro 65.-

 

Var uppmärksam på att priserna är vägledande, och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

2 pooler – Vattenrutschbana – Barnpool – Gratis internet på gemensamma områden - Içmeler centrum 1 km – Strand 1,5 km – Marmaris centrum 8 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum