Casa Blanca Beach Hotel Turkiet Marmaris Icmeler
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Casa Blanca Beach Hotel

Turkiet / Marmaris
Istiklal Cad. 74. Sok. No:22 Icmeler - Marmaris / Mugla
Se karta

Casa Blanca Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Vuxenhotell +13 – Pool – All Inclusive
Strand 10 m – Içmeler centrum 1 km – Marmaris 8 km

Hotell beskrivning

Casa Blanca Beach Hotel är ett ljust och välkomnande hotell av god standard som ligger precis intill den vackra stranden i Içmeler. Hotellet passar särskilt bra för både par och stora barnfamiljer som vill bo bra och nära både strand och stad.

 

Förutom ett bra poolområde med pool och solterrass erbjuder hotellet även en stor gräsmatta med plats för både avkoppling och trevliga stunder. Om du föredrar sand och saltvatten ligger en av de bästa stränderna på Marmarishalvön bara ett stenkast från hotellet - du behöver bara korsa strandpromenaden för att komma hit. Här kan du som gäst på hotellet självklart använda både solstolar och parasoll gratis. Hotellet har även ett litet SPA-center med hamam och bastu (alla behandlingar mot avgift).

 

På kvällen kan du njuta av en färgglad drink i poolbaren, utforska närområdets mysiga restauranger, butiker och barer eller promenera längs havet till Marmaris.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Snygga och ljusa rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tripple rum

Snygga och ljusa rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:00 – 14:00

Snacks

15:00 – 16:00

Kaffe, te och kaka

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

 

A’la Carte Restaurang – Mot betalning.

 

A’la Carte

19:00 – 21:00

 

Barer

 

Pool Bar

09:00 – 00:00

Beach Bar *

09:00 – 03:00

 

* Mot betalning

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Pool- och strandhanddukar kan lånas på hotellet.

 

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

 

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 TL per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Casa Blanca Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat