Camping Hania Grekland Kreta Chania
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Camping Hania
TrustYou Tooltip Text
Paradeisou, Daratso, Chania 731 00
Hotell beskrivning

 Populär campingplats i Agii Apostoli

 

Gillar du campinglivet och önskar att campa i ett varmare klimat har du kommit rätt. Camping Hania är en populär campingplats som skandinaver återkommer till år efter år. Här bor ni perfekt med gångavstånd till både strand och stad.

 

Campingplatsens poolområde bjuder in till både avkoppling och svalkande bad. Här kan du njuta av dagen på en solstol med en svalkande dryck från poolbaren medans de allra minsta plaskar i barnpoolen. Blir du hungrig serverar restaurangen snacks och enklare maträtter. En kort promenad från hotellet ligger den härliga sandstranden där ni kan spendera långa dagar i solen med salta bad och lek i vattenbrynet.

 

I området nära torget finns flera stormarknader där ni har allt ni behöver för att tillaga er egen mat. Nära restaurangen finns det gemensamma möjligheter för att grilla som är gratis att använda. Flera kvällar i veckan är det underhållning i form av bland annat grekisk afton, karaoke och musik och sång. Observera att detta kan höras på större delen av campingplatsen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Bungalow

Mycket enkelt inredd bungalow för 2-3 personer. Alla bungalower har en dubbelsäng och en enkelsäng, fläkt, kylskåp och delad terrass med bord och stolar. Observera att det inte finns någon toalett eller dusch i bungalowerna. Campingen har delad toalett och badmöjligheter av mycket enkel standard.

 

Mobilehome

Mycket enkelt inredd husbil för 4 eller 5 personer. Alla husbilar innehåller ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar eller en våningssäng samt ett vardagsrum med pentry med kyl, 2 kokplattor och nödvändig köksutrustning, kaffebryggare och ev. bäddsoffa. Dessutom luftkonditionering (mot avgift) och gemensam terrass. Badrum med toalett och dusch.


”Bell” Glamping telt

"Bell"-tält för max 3 personer. Alla tält är 4,5 m i omkrets och innehåller en dubbelsäng eller en dubbelsäng och en enkelsäng, klädhängare, fläkt, kyl, bord och stolar samt lite köksredskap. Alla tält har el.


Familjetält

Familjetält för upp till 4 personer. Alla tält är 35 m2 och innehåller en dubbelsäng och två enkelsängar eller 4 enkelsängar, kyl, bord och stolar samt lite köksredskap. Alla tält har el.

Måltider

Måltider ej inkluderat.

Service mot kostnad

Luftkonditionering (i mobile homes):        Ca. 40 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Kassafack (i receptionen):                          Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Övrig information

Receptionen är öppen mellan ca. 08:00 - 20:00. Tvättomat finns tillgänglig mot avgift. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Populär campingplats Pool Barnpool Restaurang och bar
Strand 150 m Lokalt centrum (Agii Apostoli) 250 m Chania 5 km  Chania flygplats 23 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum