Caligo Apart Hotel - Charmigt lägenhetshotell med fantastiskt läge
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Caligo Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Çarsi Mahallesi, Damlatas Caddesi Seral Sokak No:9, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Caligo Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool  BarnpoolRestaurang  Bar Spa Gratis internet
 Kleopatrastranden 100 m  Centrum 500 m


Hotell beskrivning

❝ Ett hotell med bättre läge än såhär är svårt att hitta!


Caligo Apart är ett härligt och charmigt lägenhetshotell med ett fantastiskt läge, mer centralt än så här kan du nästan inte bo! Det är alltså inte så konstigt att hotellet genom åren har varit så populärt bland skandinaver. Cirka 500 meter från hotellet hittar du hamnen och endast 50 meter från hotelldörren kan du upptäcka Damlatas droppstensgrotta och Alanyas arkeologiska museum.


Hotellet består av fem mindre byggnader omgivna av en mysig trädgårdsmiljö med träd och buskar som omsluter hotellområdet. Här finns ett litet poolområde med en pool och en barnpool, men vill du hellre spendera dina dagar på Kleopatrastranden hittar du den endast 100 meter bort!


På hotellet finns även en restaurang där frukosten serveras, här kan du även beställa en lättare lunch och middag om du inte känner för att lämna hotellet.


Gratis internet är tillgängligt i lobbyn och vid poolområdet. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.


Rums information

Studiolägenhet

Ljusa, snyggt inredda lägenheter med ett rum för högst 2 personer. Alla lägenheter är inredda med en kombinerad sov- och vardagsrumsdel med öppet kök och en dubbelsäng eller två enkelsängar. Lägenheterna har pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. De flesta studios ligger på 5: e våningen och har snetak.


Tvårumslägenhet

Hotellet har ljusa och snyggt inredda tvårumslägenheter för upp till fyra personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett kombinerat vardagsrum  / sovrum med en eller två bäddsoffor med ett öppet kök samt ett badrum med dusch, toalett och hårtårk.  Rummen är utrustade med den nödvändigaste köksutrustningen, luftkonditionering, kassafack och balkong. 

 

Måltider

Frukost kan köpas till vid bokning.

Övrig information

Trafikerad väg måste korsas för att komma till stranden. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Kassafack kan hyras i receptionen. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                        Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                                       Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

Caligo Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat