Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Bora Bora Butik Hotel

Turkiet / Antalya-området
TOSMUR MAH. 2. SOKAK NO1 SAHİL YOLU ÜZERİ, 07469 Alanya/Antalya
Se karta

Bora Bora Butik Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool Barnpool Bar Restaurang Gratis internet
Strand 40 m Alanya centrum 5 km 

Hotell beskrivning

 All Inclusive ett stenkast från stranden

 

Bora Bora Butik Hotel är beläget i Tosmur en bit utanför Alanya centrum. Hotellet har en bra atmosfär och är perfekt för familjer med både stora och små barn.

 

Här finns ett trevligt poolområde där du kan njuta av solens strålar på en solstol eller lata dig på en solstol i skuggan under ett parasoll. Det finns också en barnpool för de allra yngsta gästerna att plaska och busa i. Ett stenskast från hotellet ligger stranden där du kan njuta av sköna dagar i solen med salta bad i det kristallklara vattnet. Tosmur har ett litet utbud av restauranger och butiker, och lokalbussar till Alanya centrum går precis utanför hotellet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligen är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc. OBS: Tillgång till internet för två personer per rum är gratis.

Rums information

Standardrum 2 personer

Trevliga rum med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, pentry med kylskåp och vattenkokare, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Enkel All Inclusive

 

 Frukost

08:00 - 10:00 

 Lunch

12:30 - 14:00

 Kaffe/te och kaka

17:00 - 17:30

 Middag

18:30 - 20:30

 Bar

10:00 - 23:00

 

Övrig information

Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Kassafack mot kostnad. Observera att flera rum ligger mot huvudvägen och därför kommer ljud från trafik att förekomma - även på natten. Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, glass och importerade drycker ingår inte i All Inclusive-konceptet. Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Pool, restaurang, bar och andra faciliteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att  Turkietresor blivit informerade.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Bora Bora Butik Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat