Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Turkiet / Antalya-området
Konakli Mah. Yelken Sok. No:4 Alanya
Se karta

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool – Barnpool – Vattenrutschbanor – Inomhuspool – Gratis internet
Privat strand med badbrygga – Lokalt centrum 100 m – Alanya centrum 14 km

Hotell beskrivning

Blue Marlin Deluxe Spa & Resort är ett härligt 5-stjärnigt All Inclusive hotell beläget i Konakli, ca 14 km från Alanya.  Hotellet är ett givet val för familjer, vänner och par som gärna vill bo i fin och härlig miljö.

 

Hotellet har ett fint och mysigt poolområde med två pooler, solstolar och parasoll och rutschbanor som är en given attraktion för barnen. Föredrar du saltvatten har hotellet en privat strand med badbrygga endast 100 m bort. Här kan du också prova på olika vattensporter (mot avgift).

 

Medans barnen mellan 4-12 år leker av sig i miniklubben (här talas ej svenska) kan de större t.ex spela bordtennis, biljard (mot avgift) eller delta i någon av de aktiviteter som hotellets animationsteam arrangerar. Animationsteamet underhåller på både dag och kvällstid och en gång i veckan är det turkisk afton. Vill du unna dig något extra har hotellet en spa-avdelning med turkiskt bad, bastu och massage (alla behandlingar mot avgift).

 

Konakli är en liten semesterstad med ett bra urval av affärer och restauranger. Om du vill uppleva den populära semesterstaden Alanya kan du enkelt ta bussen dit.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt överallt på hotellet. Var uppmärksam på att förbindelsen i regel är både ostabil och mycket långsam och det inte är möjligt att streama film etc.

Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum för högst 3 personer med två enkelsängar / en dubbelsäng eller en dubbelsäng och en enkelsäng / tre enkelsängar. Alla rum är inredda med TV, luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller vatten, mineralvatten och läsk vid ankomst. Vatten och mineralvatten fylls på dagligen), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda familjerum för högst 5 personer, bestående av ett rum med dubbelsäng och ett sovrum med tre enkelsängar / tre bäddsoffor. OBS: Rummen är åtskilda av en skjutdörr. Alla rum är inredda med TV, luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller vatten, mineralvatten och läsk. Vatten och mineralvatten fylls på dagligen), vattenkokare, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

 

Ekonomirum

Elegant inredda rum för 2 personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum är inredda med TV, luftkonditionering, telefon, minibar (innehåller vatten, mineralvatten och läsk. Vatten och mineralvatten fylls på dagligen), vattenkokare, kassafack och fransk balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Nattsoppa

00:00 – 01:00

Beach snacks

12:00 – 17:00

Pool snacks

12:00 – 17:00

Glass

16:00 – 17:00

Patisserie

16:00 – 18:00

 

Lobby Bar

11:00 – 24:00

Pool Bar

11:00 – 18:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

A´la Carte restaurang *

19:00 – 21:00


*En måltid ingår under vistelsen. Kom ihåg att boka bord.

 

Importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, specialkaffe, behandlingar i spacentret, vattensporter, biljard och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Vattenrutschbanorna är öppna två timmar varje morgon och varje eftermiddag. Inomhuspoolen är uppvärmd under vintertid.

 

Uteserveringar, barer och andra aktiviteter - inklusive pooler och vattenrutschbanor - kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kan vara begränsat utanför högsäsongen.


Blue Marlin Deluxe Spa & Resort Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat