Bitez Garden Life Hotel Turkiet Bodrum Bodrum
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Bitez Garden Life Hotel
TrustYou Tooltip Text
Bergamut Cad. No:52 Bitez, Bodrum / Mugla
Hotell beskrivning

Observera att Turkietresor inte har guider i Bodrum. Våra guider kan kontaktas per telefon.

 

Bitez Garden Life är ett charmigt hotell med ett bra läge en kort promenad från stranden. Hotellet består av flera tvåvåningsbyggnader omgivna av grönska i en lummig trädgård.

 

Hotellet har tre pooler och en barnpool som bjuder in till sköna dopp för både stora och små. Njut av dagen på en solstol under ett parasoll eller susa ner för en vattenrutschbana om du vill ha mer fart och fläkt. Önskar man hellre saltvatten och sand mellan tårna ligger stranden på gångavstånd från hotellet.

 

I spa-centret kan du skämma bort dig själv med hamam, bastu och härligt avkopplande behandlingar (alla behandlingar mot avgift). Den internationella miniklubben är för alla barn i åldrarna 4-12 år (öppen juli och augusti) och här finns även en lekplats. Hotellets animationsteam underhåller med roliga aktiviteter på dagarna och flera kvällar i veckan är det live musik och shower.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil och att det inte går att streama film och liknande.

Rums information

Standardrum

Fint inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, telefon, minibar, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Fint inredda rum för 4 personer. Alla rum är utrustade med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering, telefon, minibar, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum med två sovrum

Fint inredda rum för 5 personer. Alla rum är utrustade med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng och ett vardagsrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering, telefon, minibar, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 17:00

Kaffe, te och kakor

17:00 – 18:00

Pide (turkiska piroger)

12:00 – 14:30

 

Drycker

Pool Bar

10:00 – 23:00

Garden Bar

12:00 – 18:00

 

 

Utvald importerad alkohol, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice, behandlingar i spa-centret och vissa faciliteter ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Poolhanddukar erbjuds att låna dagligen.

  

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Vattenrutschbana Gratis internet
Avstånd till strand 150 m Lokalt centrum 200 m Bodrum 6 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum