Begonville Apart Hotel Turkiet Antalya-området Side
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Begonville Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Kenan Evren Cad. No:4 Side Mah. Manavgat / Antalya
Se karta

Begonville Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
  Pool  Barnpool Restaurang Bar  Strand 800 m  Side centrum 2 km

Hotell beskrivning

Lägenhetshotell med familjär stämning


Begonville Apart hotell är ett mysigt lägenhetshotell med familjär stämning som ligger inom gångavstång till både Side centrum och stranden.

 

Hotellet har ett litet och mysigt poolområde med pool, barnpool och solterass. Poolområdet är den naturliga samlingspunkten då det finns både restaurang och poolbar här. Här finns också en trädgård där de minsta kan leka på lekplatsen. För de vuxna finns ett härligt hamam där man kan skämma bort sig själv lite extra. 

 

Den barnvänliga sandstranden ligger ca. 800 m från hotellet, och under högsäsong ordnar hotellet en gratis shuttlebus några gånger om dagen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Enkelt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter är inredda med en kombinerad sov- och vardagsrumsdel med ett litet pentry. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, telefon, minikyl, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch eller badkar, hårtork och toalett.

 

Tvårumslägenhet

Enkelt inredda lägenheter med två rum för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två bäddsoffor. Lägenheterna har ett litet pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, luftkonditionering, kassafack och balkong. Badrum med dusch eller badkar, hårtork och 

Mat / Dryck Koncept

Mat och dryck är ej inkluderat i vistelsen.

Övrig information

Stads- och turistområde med viss trafik. Kassafack och luftkonditionering mot avgift. Hotellet har branta trappor och nivåskillnader. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Service mot kostnad

Kassafack:                                        Ca. 11 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

Poolhandduk:                                 Ca. 3 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

 


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Begonville Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat