Katsaras Bayside Hotel Grekland Rhodos Kremasti
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Katsaras Bayside Hotel
Hotell beskrivning
 Trevligt hotell ett stenkast från stranden

Katsaras Bayside Hotel är ett trevligt hotell av äldre datum med ett bra läge vid stranden i Kremasti. Det finns inte många faciliteter här, men hotellet är ett bra val för både par och familjer som vill koppla av och njuta av solen på semestern.

 

Hotellet har ett trevligt poolområde med solstolar, parasoll och en swim-up poolbar. Självklart finns det också en barnpool för de yngre gästerna att plaska i. Stranden ligger ett stenkast från hotellet, där du kan njuta av lata dagar i skuggan eller svalkande bad i havet. Här kan du också prova på flera olika vattensporter (mot avgift).

 

Hotellet har två restauranger som serverar både grekiska och internationella rätter varav en ligger precis vid stranden. När mörkret faller kan du njuta av svalkande drycker och färgglada drinkar i hotellets bar.

 

Kremasti är en mindre semesterort med ett litet urval av mysiga butiker, restauranger och caféer. Om du önskar ett större utbud ligger Rhodos stad ca 11 km bort.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Hotellet ligger ca. 10 minuter bilfärd från Rhodos flygplats, och flygbuller kommer därför att förekomma – även nattetid.

 

På grund av många trappor är hotellet inte lämpligt för personer med gångsvårigheter. Hotellet har ingen hiss.

Rums information

Studio 2 personer

Enkelt inredda rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Havsutsikt mot tillägg.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:      Ca. 8 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                    Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Restaurang Poolbar Gratis internet  Avstånd till strand 20 m Lokalt centrum ca 700 m Rhodos 11 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum