Axos Hotel Grekland Kreta Rethymno
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Axos Hotel
TrustYou Tooltip Text
Maxis Kritis 167 Rethymnon 74100 Greece
Hotell beskrivning

 Familjeägt lägenhetshotell mitt i Platanias

 

I populära semesterorten Platanias ligger det mysiga lägenhetshotellet Axos Hotel. Här bor du perfekt mitt i Platanias med närhet till både salta bad, restauranger och shopping.

 

Det mysiga poolområdet bjuder in till både avkoppling och sköna simturer. Här kan du koppla av på en solstol under ett parasoll med något gott att dricka från poolbaren som även serverar snacks och glass. De allra minsta kan leka och plaska i barnpoolen.

 

En kort promenad från hotellet ligger den kilometerlånga sandstranden där du kan njuta av svalkande bad eller ta en promenad i vattenbrynet. Önskar du att ta dig till Rethymnon är det enkelt med kollektivtrafik.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

Rums information

Studiolägenhet 3 personer

Trivsamma lägenheter med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, luftkonditionering och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet 4 personer

Trivsamma tvårumslägenheterlägenheter med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar / bäddsoffor. Lägenheterna inkluderar pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, luftkonditionering, värdeskåp och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Studiolägenhet Superior 3 personer

Stora lägenheter med utsikt över poolen. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och soffahörn. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, TV med DVD-spelare (för USB) luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork. Byte av sängkläder + handdukar sex gånger i veckan.

 

 

Tvårumslägenhet Superior 4 personer

Stora lägenheter med utsikt över poolen. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar / bäddsoffor. Lägenheterna har pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, TV med DVD-spelare (för USB) luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork. Byte av sängkläder + handdukar sex gånger i veckan.

Måltider
Frukost ingår.
Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Övrig information

Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Internet Strand 200 m
Platanias 0 m Rethymnon 7 km Busshållsplats 150 m  Chania flygplats ca 70 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum