Atlantis City Hotel Grekland Rhodos Rhodos
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Atlantis City Hotel

Grekland / Rhodos
29 Ionos Dragoumi Str. 85100 Rhodos
Se karta

Atlantis City Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Bo i hjärtat av Rhodos stad – Frukost inkl. – Gratis internet
Strand 300 m – Gamla stan i Rhodos 800 m

Hotell beskrivning

Atlantis City Hotel är ett bra, 3-stjärnigt hotell med ett centralt läge mitt i Rhodos stad. Hotellet är det perfekta valet för alla som planerar att tillbringa dagen på stranden eller utforska staden, och vill ha Rhodos stads alla utbud inom räckhåll.

 

Här bor du 300 m från "Windy Beach" och 500 m från "Elli Beach", så oavsett vilken strand du föredrar kan du enkelt promenera dit. När mörkret faller kan du njuta av en drink i hotellets mysiga bar innan det är dags att bestämma var du ska äta kvällens måltid. Från hotellet tar det bara 10 min. att gå till den charmiga gamla stan.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Var medveten om att hotellet ligger mycket centralt och att trafikbuller och ljud från närliggande restauranger, barer och liknande därför kan förekomma.

 

Rums information

Standardrum

Små men trevliga rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng, TV, telefon, minikyl, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, minikyl och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Fina rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng, TV, telefon, minikyl, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack, minikyl och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Måltider

Frukost ingår.

 

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Atlantis City Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat