Arion Hotel Grekland Kreta Chania
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Arion Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Pool   Barnpool  Trädgård Halvpension  Gratis internet
  Strand 0 m  Lokalt centrum (Kolymbari) 1,2 km Chania 22 km

Hotell beskrivning

 Strandnära hotell i lugna omgivningar

 

I den mysiga lilla byn Kolymbari ligger härliga Arion Hotel. Här trivs alla som vill ha en lugn semester i vackra omgivningar precis vid stranden.

 

Hotellet har ett fint poolområde omgärdat av en stor gräsmatta med gott om plats för lata dagar i solen. Poolen lockar till svalkande bad med utsikt över det glittrande havet och vid sidan av finns en barnpool för de allra minsta. Från poolområdet går du direkt till den vackra sten och sandstranden för ett dopp i havet.

 

I vistelsen ingår frukost och middag men det finns också ett litet urval av traditonella tavernor och små mysiga butiker i Kolymbari.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum 2 personer

Ljusa och fina rum för med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, telefon, litet kylskåp, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Halvpension: Frukost och middag ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Övrig information

Sten och sandstrand. Vissa faciliteter kan vara stängda under lågsäsong och hotellet kan göra ändringar i hotellkonceptet utan att informera Turkietresor.

Arion Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat