Amphitryon Hotel Grekland Rhodos Rhodos
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Amphitryon Hotel

Grekland / Rhodos
10, Al. Diakou Str., Rhodos
Se karta

Amphitryon Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Cityhotell - Pool – Restaurang – Poolbar – Gratis internet
Avstånd till strand 900 m – Rhodos stad 0 m 

Hotell beskrivning

Amphitryon Hotel är ett modernt hotell som ligger centralt i Rhodos stad med restauranger, butiker och nöjesliv rätt runt hörnet. Hotellet är ett utmärkt val för par och vänner som vill bo bekvämt med frukost inkluderat nära både strand och centrum.

 

Hotellet har ett litet poolområde med en mindre pool, solstolar och parasoll. Här kan njuta av svalkande dopp i poolen eller koppla av på en solstol med favoritdrinken från poolbaren. Från hotellet har ni gångavstånd till Elli Beach om ni hellre vill njuta av dagen på stranden. Blir ni hungriga eller törstiga finns många restauranger, barer och mysiga tavernor att välja mellan längs med stranden.

 

Observera att hotellet ligger väldigt centralt och att trafikbuller och ljud från omkringliggande restauranger och barer förekommer.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Modernt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och en liten balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Junior Suite

Modernt inredda rum för 4 personer. Alla rum innehåller en dubbelsäng och två enkelsängar, TV, minikylskåp, telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och en liten balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 3 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall
 är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Amphitryon Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat