Alaaddin Beach Hotel - barnfritt strandhotell för par i alla åldrar
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?
Karta

Alaaddin Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:161, 07400
Se karta

Alaaddin Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Vuxenhotell (från 18 år)
Pool - Bar - Restaurang - Gratis internet 
Privat strand 0 m. - Centrum 600 m


Hotell beskrivning

Alaaddin Beach Hotel är ett populärt och mysigt vuxenhotell som ligger precis vid stranden och inom gångavstånd från Alanyas centrum. Hotellet är ett perfekt val för par och vuxna som vill ha direkt tillgång till Kleopatrastranden och som också vill ha Alanyas stora utbud av shopping, marknader, restauranger och nattliv inom gångavstånd.

 

 

 

Från poolområdet har du utsikt över stranden och du kan bokstavligen ligga på en solstol i poolen. På stranden hittar du ett stort urval av vattensporter (mot en avgift). Observera att solstolar och parasoller kostar extra.

 

 

 

Både buffén och A'la carte-restaurangen har utsikt över havet och härifrån kan du njuta av solnedgången medan du njuter av en god middag eller en färgstark drink. Hotellet har ett mindre spa-center. (alla behandlingar mot en avgift).

 

 

 

Gratis internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil, och att det inte går att streama filmer etc.

 

 

 

Hotellet arrangerar regelbundet poolfester och andra evenemang som kan innebära hög musik. Hotellets restaurang är också öppen för gäster som inte bor på hotellet.

Rums information

Standardrum

Elegant inredda rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum har luftkonditionering, kassafack (extra avgift), TV, trådlöst internet, minibar (extra avgift), telefon och balkong med hel eller delvis pool- och / eller havsutsikt. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Halvpension inkl.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Alaaddin Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Postnummer
Födelsedatum
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat