Adele Residence Hotel Grekland Kreta Rethymno
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
Adele Residence Hotel
Hotell beskrivning

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

Adele Residence Hotel är ett härligt All Inclusive-hotell beläget i Adelianos Kambos, 6 km utanför Rethymno. Här bor du en kort promenad från stranden och i närheten av hotellet ligger det några restauranger och små butiker.

 

Hotellet har ett härligt poolområde med plats för både stora och små. Här finns en pool för hela familjen, en pool med vattenrutschbanor och en barnpool för de yngsta. En kort promenad från hotellet ligger stranden där du kan spendera långa dagar med svalkande bad och njuta av solens varma strålar.

 

Du kan använda fler faciliteter på systerhotellet Rethymno Residende, som ligger ca 150 meter bort. Här finns bland annat flera pooler, en härlig spa-avdelning (mot avgift) med inomhuspool och ett fitnessrum. Det finns också en miniklubb för alla 4-12-åringar (ej skandinavisktalande) och animationsteamet arrangerar aktiviteter och underhållning för hela familjen under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk på att anslutningen är både långsam och ostabil och att det kanske inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack (extra avgift), TV, telefon och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Snyggt inredda rum för 3 personer. Alla rum har en dubbelsäng, en enkelsäng eller bäddsoffa, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack (extra avgift), TV, telefon och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum med ett sovrum

Snyggt inredda rum för 4 personer. Alla rum har ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med två enkelsängar, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack (extra avgift), TV, telefon och balkong eller terrass. Badrum med bad/dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum med privat pool

Snyggt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack (extra avgift), TV, telefon och terrass med direkt tillgång till privat pool. Badrum med bad/dusch, toalett, hårtork, badrock och tofflor.

 

Familjerum med privat pool

Snyggt inredda rum för 3 personer. Alla rum har en dubbelsäng, en enkelsäng eller bäddsoffa, luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, kassafack (extra avgift), TV, telefon och terrass med direkt tillgång till privat pool. Badrum med bad/dusch, toalett, hårtork, badrock och tofflor.

 

Måltider

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:30

Snacks (Rethymno Residence)

15:00 – 17:30

Pool Bar

10:00 – 23:00

Adult Pool Bar (Rethymno Residence)

10:00 – 18:00

 

 

Importerad alkohol, flaskdrycker, färskpressad fruktjuice, behandlingar i SPA-centret och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Vissa faciliteter är belägna på systerhotellet Rethymno Residence.

  

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Turkietresors hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pooler Barnpool Vattenrutschbanor All Inclusive Gratis internet
Avstånd till strand 150 m Rethymno Centrum 6 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum