A11 Hotel Obaköy Turkiet Antalya-området Alanya
 • Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
Se fler bilder
A11 Hotel Obaköy
Hotell beskrivning

  All Inclusive med vattenrutschbanor


A11 Hotel Obaköy är ett trevligt All Inclusive-hotell beläget i mysiga Oba. Hotellet består av en huvudbyggnad och en annexbyggnad. I Oba finns ett bra urval av restauranger och butiker och på måndagar arrangeras en stor marknad i närheten av hotellet.

 

Hotellet har ett trevligt poolområde med en stor solterrass, pool med vattenrutschbanor (begränsade öppettider) och en barnpool. Här kan du slappna av på en solstol under ett parasoll med en svalkande dryck från poolbaren. Ett stenkast från hotellet ligger den östra stranden, där hotellet har en privat badbrygga.

 

På hotellets spa-avdelning kan du skämma bort dig själv med bland annat hamam och bastu, eventuellt följt av en avkopplande massage (alla behandlingar mot avgift). Hotellets animationsteam anordnar roliga aktiviteter på dagtid och underhållning på kvällen. Här finns också möjlighet att utmana resesällskapet på bland annat boccia, bordtennis eller biljard (mot avgift). Barn mellan 4-11 år kan roa sig i den internationella miniklubben (ej skandinavisktalande personal).


Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Ekonomirum

Trevliga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt telefon, luftkonditionering, kassafack (mot extra avgift), minibar (vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Observera att dessa rum inte har någon utsikt.

 

Standardrum

Trevliga rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt telefon, luftkonditionering, kassafack (mot extra avgift), minibar (vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum Annex

Trevliga rum för 4 personer med möjlighet till två extrabäddar. Rummen består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot extra avgift), minibar (vatten vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

Frukost

07:00 – 09:30

Sen frukost

09:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:45 – 16:00

Kaffe, te och kakor

16:00 – 17:00

Nattsoppa

22:00 – 23:00

 

 

Drycker

Pool Bar

10:30 – 17:00

Aqua Pool Bar

10:30 – 17:00

Tunnel Bar

10:30 – 17:00

Terrace Bar

17:00 – 23:00

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA-centret, biljard och vattensportaktiviteter på stranden mot en avgift. 

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Strandhanddukar finns tillgängliga att låna. 

 

Hög musik från hotellets underhållningsteam kommer att förekomma.

 

Uteserveringar, barer, pooler, badbryggan och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Turkietresor informeras. Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsongen.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Turkietresor informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool Barnpool Vattenrutscbanor Internet (lobby)
Avstånd till Östra stranden 50 m Alanya centrum 2,5 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum