Hitta rätt resa

Hitta rätt resa!

Vilket hotell ska jag välja? Hur hittar jag ett hotell som passar mina behov? Det är inte lätt att välja bland alla hotell. För att underlätta sökandet så har vi sammanställt flera koncept som vi har på några av våra mest populära hotell. Här nedan kan du få en vägledning och få en överblick av de olika koncept som vi kan erbjuda. 

Hotellkoncept

För att göra det enkelt och överskådligt att välja hotell har vi kategoriserat flera av våra hotell med olika koncept. Välj det som är viktigt för dig och din familj. Strandnära, Aqua Splash, Lyx, Stor Familj eller kanske hotell för vuxna?Läs mer »

Våra avreseorter

Vi flyger från Arlanda, Göteborg, Norrköping och Ängelholm. Här nedan har vi samlat information om respektive avreseort, bra att veta och mycket mer. Härifrån kan du hitta din drömsemester från just din avreseort.Läs mer »

Specialresor

Turkiet mer än sol och bad! Vi har flera specialresor och hjälper dig gärna att skräddarsy din drömresa. Oavsett om det är golf, träningsläger i fotboll eller en grupp och konferensresa.  Läs mer »

Måltider

Vill du ha mat inkluderat i priset? Välj mellan all inclusive, halvpension eller endast frukost. Vill du ha någon typ av mat inkluderat i resan så har vi ett stort utbud av olika hotell med varierande matkoncept inkluderat i priset.Läs mer »

Aktiv semester

Här har vi samlat resor som passar dig som vill ha en aktiv semester. Det finns massor av olika upplägg som passar alla.Läs mer »

Partnerresor

Här har vi samlat alla resor som sker i samarbete med en partner, är en specialresa eller unika avresedatum. Dessa resor skiljer sig från vårt vanliga utbud med flyg och hotell. Läs på respektive resa vad som ingår och hur du bokar. Läs mer »