Hitta rätt resa

Vilket hotell ska jag välja? Hur hittar jag ett hotell som passar mina behov? Det är inte lätt att välja bland alla hotell. För att underlätta sökandet så har vi sammanställt flera koncept som vi har på några av våra mest populära hotell. Här nedan kan du få en vägledning och få en överblick av de olika koncept som vi kan erbjuda. 

Antalya-området

Antalya-området är populärt för sina varierande resmål med härliga stränder, shopping och god mat!   Antalya-området (eller Turkiets sydkust) med sina underbara resmål Alanya, Side, Kemer, Antalya stad och Belek erbjuder alla mångfald och den perfekta kombinationen av strand,...Läs mer »

Våra avreseorter

Här hittar du alla våra avreseflygplatser i Sverige. Flyg till värmen från din lokala avreseflygplats. Läs mer »

Övriga restyper

Här hittar du de resor som skiljer sig lite ifrån våra vanliga paketresor med flyg och hotell. Vi erbjuder bland annat flera olika typer av resor så som gruppresor, rundresor, kryssningar samt resor med endast flygstol. Välj det som passar dig bäst. Läs mer »

Aktiv semester

Här har vi samlat resor som passar dig som vill ha en aktiv semester. Det finns massor av olika upplägg som passar alla.Läs mer »

Partnerresor

Här har vi samlat alla resor som sker i samarbete med en partner, är en specialresa eller unika avresedatum. Dessa resor skiljer sig från vårt vanliga utbud med flyg och hotell. Läs på respektive resa vad som ingår och hur du bokar. Läs mer »