Hälsoresa med Kajsa & Jocke

Häng med på Hälsoresa med Kajsa & Jocke i maj!

Denna resa är för dig som vill testa på någon typ av träning du kanske inte provat ännu, oavsett om du är vältränad eller om du aldrig tränat förut. Vi gillar varierad grundträning där man utmanar sig själv att ta sig utanför sin ”Comfortzone” för att testa nya saker.  Allt sker i Kemers fantastiska miljö och i en härlig positiv anda. Vi kör pass både ute och inomhus. Vi instruktörer hjälper er med teknik och peppar er till att nå oväntade höjder under veckans pass. Endorfinerna kommer att sprudla!

VI ERBJUDER DETTA UNDER VECKAN

Vattengympa, Core, fitness, yoga, grundteknik i boxning/thaiboxning, powerwalks, jogging, föreläsning inom träning/hälsa samt mycket tid för avkoppling med shopping, sol och bad.
 
Förutom härliga träningspass och fina promenader ingår även Hamam (skön bodyscrub) och en helkroppsmassage i det underbara Spa’t på hotellet. Det bokar du själv i Spa-receptionen när du vill under veckan. Dessutom får ni inte missa båtturen, där vi åker ut från marinan på morgonen. Vi gör stopp i fantastiska vikar, där vi badar från båten och det bjuds på en härlig buffé som lunch ombord.

Även bergspromenaden upp till utkiksplatsen är en riktig höjdare. En utmanande powerwalk som belönas med en fantastisk utsikt på toppen där det bjuds på frukt och vatten.
 
Möjlighet till tvätt finns under veckan. Det är bara att prata med receptionen. Vi ser fram emot att träffa er!
 
Vid frågor kontakta Jocke på mail: jocke.ekelund@telia.com

BOENDE

PRIS

Pris per person i dubbelrum: 10 995:- 

ALLT DETTA INGÅR

✔ Flyg från Stockholm eller Göteborg
✔ Transport till och från flygplats
✔ Boende på Viking Star (del i dubbelrum) 
✔ All Inclusive på Viking Star Hotel & Spa ****+
✔ Alla träningsaktiviteter på plats enligt program.
✔ T-Shirt med tryck
✔ Boxningshandskar
✔ Giftbag

NÄR?

Exakt datum förmedlas efter sommaren, vi planerar åka ner 15 eller 16 maj 2020.

 

PRELIMINÄRT PROGRAM

Exakt dagsprogram förmedlas efter sommaren

HUR BOKAR JAG DENNA RESA?

Resan kommer att bokas genom att klicka in på hotellet du finner här nedan. Vill du ha hjälp med att boka din resa är du välkommen att ringa Turkietresor på 08-545 55 700. Turkietresor kan svara på alla dina frågor kring bokningen.

Vill du föranmäla dig till resan? Maila info@turkietresor.se med namn, adress, telefonnummer och email. Föranmälningsavgiften är 2000 kr (bindande, ej återbetalningsbar)

Teknisk arrangör av resan är Turkietresor. Läs resevillkor här. Om det mot förmodan inte är minst 22 personer som den 5 april 2019 som har betalat handpenning, förbehåller vi oss rätten att ställa in resan. 

VÅRA INSTRUKTÖRER

Kajsa Persson - Utbildad friidrottstränare, licensierad kostrådgivare, diplomerad massör, utbildad spinninginstruktör, stepinstruktör, aerobicinstruktör, gympaledare, personlig tränare och vattengympainstruktör.

Jocke Ekelund - Har under 15 år varit fotbolls/fystränare i både ungdomslag och seniorlag och är sedan fyra år aktiv i NOVA Training Center i Eskilstuna där han är MMA Fitnessinstruktör två pass i veckan.