Gruppresor

Vi arrangerar stora och små gruppresor till samtliga av våra resmål i Turkiet. Hos oss är alla välkomna - oavsett om ni är en klubb, förening, skolklass, ett större företag eller kompisgäng.

Träningsläger

Ta med vännerna i klubben eller föreningen på ett träningsläger i härliga miljöer. Vi kan hjälpa er med ert träningsläger oavsett om ni är en förening som vill träna fotboll, kickboxning, tennis eller är en grupp som vill yoga eller utöva andra träningsformer. Utifrån...Läs mer »

Konferensresor

Ska ert företag ha en konferens eller kick-off?  En annorlunda miljö, stimulerande aktiviteter och social samvaro är ingredienser som bidrar till en lyckad kick-off eller konferensresa. Kombinera konferensen med spännande utflykter, strandhäng och härligt umgänge. Turkiet är dessutom ett mycket...Läs mer »

Klassresa

Låt oss på Turkietresor skräddarsy den perfekta skolresan åt er klass. Upptäck underbara Turkiet med er skolklass. Vi hjälper er att skräddarsy den perfekta klassresan, allt efter era önskemål. Turkiet bjuder på personlig service, förmånlig prisnivå och dagarna kan fyllas med mer...Läs mer »