Grupper & konferenser

Låt endast fantasin sätta gränserna

Vi på Turkietresor ser till att er konferens – eller gruppresa blir en minnesvärd upplevelse. Vi arrangerar stora och små gruppresor till samtliga av våra resmål i Turkiet. Hos oss är alla välkomna - oavsett om ni är en bridgeklubb, skolklass, ett större företag eller kompisgäng. Vi skräddarsyr er resa. Vi kan erbjuda spännande rundresor, vandringar, hotell med spa och träningscenter eller vad helst ni önskar.

Låt konferensresan bli en minnesrik upplevelse!

Den bästa konferensen innehåller mer än bara möten. En ny och annorlunda miljö, stimulerande aktiviteter och social samvaro är viktiga ingredienser i en lyckad konferensresa. Kan man önska sig mer än en bra miljö, många fritidsaktiviteter, god mat och service med trevligt bemötande? Det får du hos oss! Inga svenska konferensställen ger samma valuta för pengarna

Referenser tidigare grupper

Reidar Svedahl- arrangerade gruppresor från Norrköping sju år i rad tillsammans med Turkietresor.
"Jag har varit mycket nöjd med att samarbeta med Turkietresor. Enkelt, smidigt och jag har haft stor påverkan och fått igenom min ideér. Jag kan starkt rekommendera att arrangera gruppresor med Turkietresor” 

Ann-Charlott Eriksson på Personskadeförbundet RTP, Västerås lokalförening.
RTP har arrangerat två gruppresor till Turkiet med specialförfrågningar angående transport, bagage och handicapvänliga hotell.
”Jag och medlemmarna har varit mycket nöjd med att samarbeta med Turkietresor. Vi hade många unika önskemål på både hotell och för transporten och det löste Turkietresor väldigt bra.
Vi på Personskadeförbundet RTP, Västerås lokalförening kan starkt rekommendera att arrangera gruppresor med Turkietresor” 

Villkor för grupper och konferenser

Vi är måna om att göra er gruppresa så bra som möjligt och särkskilt avtal träffas direkt med Turkietresor gällande betalningsrutiner/deposition och namnrapportering. Om inget annat anges i offerten/avtalet med Turkietresor så gäller nedanstående villkor. 

Gruppresevillkor

Villkoren nedan gäller endast för gruppresor. I övrigt gäller de allmänna villkoren för paketresor som finns att ta del av på Turkietresors hemsida.

Grupprabatt

Minsta antal deltagare måste vara 20 personer med ordinarie pris från prislistan (extra bädd räknas ej in i gruppen vid beräknandet av grupprabatten) och inkvarterad på samma hotell och under samma reseperiod. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.
• 20-34 deltagare får varje resenär 2 % rabatt på resans grundpris.
• 35-49 deltagare får en resenär 50 % rabatt och övriga får 5 % rabatt var på resans grundpris.
• 50 eller flera deltagare får en resenär fri resa som avser grundpriset, flygtillägg samt eventuella måltidstillägg, transfer som de flesta i gruppen har bokat in. Det gäller inte för enkelrumstillägg, av- och ombokningsskydd, reseförsäkring och övriga tilläggstjänster eller arrangemang som t ex golfspel eller konferenstillägg osv.

Villkoren kan ändras under särskilda perioder som t ex under olika lov och helgperioder, vilket innebär att beviljandet av grupprabatten beaktas vid resans tidpunkt. Priset och rabatten justeras kontinuerligt och aktuellt pris och rabatt meddelas i samband med bokning. Öppet köp och eventuella erbjudanden gäller ej för gruppresor. Eventuella beskattningar för friresor och grupprabatter ansvaras inte av Turkietresor.

Deltagarlista

Namn på alla resenärer som ska delta i resan skall meddelas tillsammans med rumsfördelningen snarast, dock senast 14 dagar efter bokningstillfället (om inget annat avtalats)

Tilläggstjänster

Med tilläggstjänster räknas alla tjänster utanför Turkietresors ordinarie program. Serviceavgiften för tjänsten är 500 SEK per grupp. Återbetalning av serviceavgiften återbetalas ej vid avbokning av tjänst eller resa.

Ändring av resa

Sker en ändring i bekräftat reseavtal som företas av resenären debiteras en kostnad i enlighet med de merkostnader som researrangören åsamkas, lägsta kostnaden är 200 SEK per person. Detta gäller även namnändringar.

Betalning av resan

Anmälningsavgiften är 700 SEK per person, eventuellt av- och ombokningsskydd betalas tillsammans med anmälningsavgiften och ska vara tillhanda inom 7 dagar (om inget annat avtal träffats med Turkietresor). Senast 21 dagar före ska resan vara slutbetald.

Avbokning av resan

Avbeställningsreglerna nedan gäller för grupper mellan 20-50 personer. Grupper med över 50 deltagare framgår av separat offert.
• 100 % av resan får avbokas utan kostnad senast 4 månader innan avresan.
• Upp till 50 % av ursprunglig resa får avbokas utan kostnad senast 3 månader innan avresa.
• Upp till 10 % av ursprungliga resor får avbokas utan kostnad senast 1 månad innan avresan.

Avbokningsregler gäller under förutsättning att övriga gruppdeltagare kvarstår. Vid ytterligare avbokningar debiteras avbokningskostnad enligt följande:
• Sker avbokning 4 till 2 månader innan avresa utgår en avbokningskostnad på 1000 SEK per person.
• Sker avbokningen mindre än 2 månader, men mer än 1 månad före avresan är kostnaden för avbokningen 50 %, av resans totalpris per person, per avbokad resenär.
• Sker avbokning mindre än 1 månad före avresan är kostnaden för avbokning 100 %.

OBS! Tilläggsarrangemang som exempelvis golf, utflykter, hyrbil, fotbollsbiljetter, teaterbiljetter eller dylikt avbokas och återbetalas enligt särskilda villkor som meddelas vid bokningstillfället.