Grupper & konferenser

Låt endast fantasin sätta gränserna

Vi på Turkietresor ser till att er konferens – eller gruppresa blir en minnesvärd upplevelse. Vi arrangerar stora och små gruppresor till samtliga av våra resmål i Turkiet. Hos oss är alla välkomna - oavsett om ni är en bridgeklubb, skolklass, ett större företag eller kompisgäng. Vi skräddarsyr er resa. Vi kan erbjuda spännande rundresor, vandringar, hotell med spa och träningscenter eller vad helst ni önskar.

Låt konferensresan bli en minnesrik upplevelse!

Den bästa konferensen innehåller mer än bara möten. En ny och annorlunda miljö, stimulerande aktiviteter och social samvaro är viktiga ingredienser i en lyckad konferensresa. Kan man önska sig mer än en bra miljö, många fritidsaktiviteter, god mat och service med trevligt bemötande? Det får du hos oss! Inga svenska konferensställen ger samma valuta för pengarna

Referenser tidigare grupper

Reidar Svedahl- arrangerade gruppresor från Norrköping sju år i rad tillsammans med Turkietresor.
"Jag har varit mycket nöjd med att samarbeta med Turkietresor. Enkelt, smidigt och jag har haft stor påverkan och fått igenom min ideér. Jag kan starkt rekommendera att arrangera gruppresor med Turkietresor” 

Ann-Charlott Eriksson på Personskadeförbundet RTP, Västerås lokalförening.
RTP har arrangerat två gruppresor till Turkiet med specialförfrågningar angående transport, bagage och handicapvänliga hotell.
”Jag och medlemmarna har varit mycket nöjd med att samarbeta med Turkietresor. Vi hade många unika önskemål på både hotell och för transporten och det löste Turkietresor väldigt bra.
Vi på Personskadeförbundet RTP, Västerås lokalförening kan starkt rekommendera att arrangera gruppresor med Turkietresor”