Golferbjudande

Erbjudanden på golfpaket 2018

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger ca 30-45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats och har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer med sina 17 banor. I Belek kombinerar du golf av högsta klass med sol, bad och flera lyxhotell. 

Här har vi samlat våra bästa golferbjudanden för 2018 där vi har paketerat ihop allt du behöver för en perfekt golfsemester, oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare. Samla ihop kompisgänget eller din golfpartner och boka en oförglömlig och otroligt prisvärd golfsemester till Turkiet, där allt är inkluderat i priset - flyg, hotell, All Inclusive, olika greenfeepaket samt golfbagstransport.  Du är nu bara några få knapptryck ifrån en oförglömlig golfsemester...

Vänligen notera att i detta erbjudande bjuder vi på golfbagstransport. Vi kommer att göra avdrag för kostnaden (värde 400 kr) när vi bekräftar starttider till dig.

Begränsat antal platser. Se våra olika golferbjudanden nedan.


Hotel Kaya Belek ★★★★

All Inclusive, BELEK
Golfhotell med promenadavstånd till golfbanan och nära sandstrand. 18-hålsbanan Kaya Palazzo som ligger endast 200 m från hotellet, är inte särskilt svår och lämpar sig väl för medelgolfaren. 
I paketpriset per person ingår 3 greenfee inkluderat på Kaya Palazzo GC, flyg, del i dubbelrum med All Inclusive samt golfbagstransport. 
Paketerbjudande inklusive 3 greenfee gäller på avgångar under perioden 29 september - 29 oktober 1 vecka pris från 11 197:-
Läs mer och boka »


Cornelia Deluxe Resort ★★★★★ 

All Inclusive, BELEK
Detta läckra lyxhotell har något för alla. Här kan man välja och vraka bland aktiviteter för såväl stora som små. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum, All Inclusive, 3 greenfee på Faldo samt golfbagstransport. Shuttle service till och från banan ingår i priset. Paketerbjudande på Cornelia Deluxe Resort gäller på avresor 1 september-29 oktober. 
1 vecka pris från 13 497:-
Läs mer och boka »

Golf i Belek

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger ca 30-45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer...Läs mer »

Så tyckte Jonathan

Vi har intervjuat Jonathan Johansson (hcp 9,3) som var på en golfresa med sitt kompisgäng i Belek med Turkietresor i april. De bodde på Cornelia Deluxe Resort och hade bokat ett erbjudande med obegränsad golf...Läs mer »