Golferbjudande

Erbjudanden på golfpaket 2018

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters avstånd från Antalyas internationella flygplats och har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer med sina 17 banor. I Belek kombinerar du golf av högsta klass med sol, bad och flera lyxhotell. 

Här har vi samlat våra bästa golferbjudanden för 2018 där vi har paketerat ihop allt du behöver för en perfekt golfsemester, oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare. Samla ihop kompisgänget eller din golfpartner och boka en oförglömlig och otroligt prisvärd golfsemester till Turkiet, där allt är inkluderat i priset - flyg, hotell, All Inclusive, olika greenfeepaket samt golfbagstransport.  Du är nu bara några få knapptryck ifrån en oförglömlig golfsemester...

Vänligen notera att i detta erbjudande bjuder vi på golfbagstransport. Vi kommer att göra avdrag för kostnaden (värde 400 kr) när vi bekräftar startider till dig.

Begränsat antal platser. Se våra olika golferbjudanden nedan.


Sueno Golf Resort ★★★★★ 

All Inclusive, BELEK
Med ett suveränt läge är detta hotell perfekt för golfare. Ta hissen direkt till klubbhuset och låt golfsemestern ta sin början på 18-hålsbanorna Pines och Dunes. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum, All Inclusive, Unlimited Golf på Sueno GC (4 greenfee inbokad i förväg, resten bokas på plats) samt golfbagstransport. Shuttle service till och från banan ingår i priset. Paketerbjudande på Sueno Golf Resort gäller på avresor 24 mars – 29 oktober. 
1 vecka pris från 12 297:-
Läs mer och boka »


Hotel Kaya Belek ★★★★

All Inclusive, BELEK
Golfhotell med promenadavstånd till golfbanan och nära sandstrand. 18-hålsbanan Kaya Palazzo som ligger endast 200 m från hotellet, är inte särskilt svår och lämpar sig väl för medelgolfaren. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum med All Inclusive, Unlimited Golf på Kaya Palazzo GC (6 greenfee inbokad i förväg, resten bokas på plats) samt golfbagstransport. Paketerbjudandet gäller på avresor under perionden 1 september - 29 oktober.
1 vecka pris från 12 197:-
Läs mer och boka »


Titanic Deluxe Golf Belek ★★★★★ 

All Inclusive, BELEK
Detta fantastiska hotell är vackert beläget med utsikt över floden. Perfekt förstaklasshotell för golfaren med närhet till Titanic Golfklubb. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum, All Inclusive, Unlimited Golf på Titanic GC (4 greenfee inbokad i förväg, resten bokas på plats) samt golfbagstransport. Shuttle service till och från banan ingår i priset. Paketerbjudande på Titanic Deluxe Golf Belek gäller på avresor 1 september - 29 oktober. 
1 vecka pris från 13 497:-
Läs mer och boka »


Titanic Beach Lara Resort ★★★★★ 

All Inclusive, ANTALYA
Detta är ett modernt hotell, byggt som ett kryssningsfartyg, precis vid stranden i Lara. Här finns flera pooler, en med vattenrutschkanor. Fantastisk All Inclusive. Här kombinerar du boende av högsta klass med golf i Belek. Just nu supererbjudande per person en vecka där flyg, del i dubbelrum, All Inclusive, Unlimited Golf på Titanic GC (4 greenfee inbokad i förväg, resten bokas på plats) samt golfbagstransport ingår i priset. Fri tranfer fasta tider till Titanic banan, från Titanic Beach Lara till Titanic GC 08:00 och 09:30. Returen från banan till hotellet sker kl 14:30 och 17:00. Paketerbjudande på Titanic Beach Lara Resort gäller på avresor 1 september-29 oktober. 
1 vecka pris från 11 997:-
Läs mer och boka »


Cornelia Deluxe Resort ★★★★★ 

All Inclusive, BELEK
Detta läckra lyxhotell har något för alla. Här kan man välja och vraka bland aktiviteter för såväl stora som små. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum, All Inclusive, Unlimited Golf på Faldo (4 greenfee inbokad i förväg, resten bokas på plats) samt golfbagstransport. Shuttle service till och från banan ingår i priset. Paketerbjudande på Cornelia Deluxe Resort gäller på avresor 24 mars - 9 jun.
1 vecka pris från 11 697:-
Läs mer och boka »

Golf i Belek

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters avstånd från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer...Läs mer »

Så tyckte Jonathan

Vi har intervjuat Jonathan Johansson (hcp 9,3) som var på en golfresa med sitt kompisgäng i Belek med Turkietresor i april. De bodde på Cornelia Deluxe Resort och hade bokat ett erbjudande med obegränsad golf...Läs mer »