Golferbjudande

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger ca 30-45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats och har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer med sina 17 banor. I Belek kombinerar du golf av högsta klass med sol, bad och flera lyxhotell. 

Här har vi samlat våra bästa golferbjudanden där vi har paketerat ihop allt du behöver för en perfekt golfsemester, oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare. Samla ihop kompisgänget eller din golfpartner och boka en oförglömlig och otroligt prisvärd golfsemester till Turkiet, där allt är inkluderat i priset - flyg, hotell, All Inclusive, olika greenfeepaket.  Du är nu bara några få knapptryck ifrån en oförglömlig golfsemester...

Begränsat antal platser. Se våra olika golferbjudanden nedan.

Titanic Beach Lara Resort ★★★★★

All inclusive, ANTALYA

Titanic Beach Lara Resort är ett modernt hotell, byggt som ett kryssningsfartyg, precis vid stranden. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum, All Inclusive, Unlimited Golf på Titanic Golfklubb (4 greenfee inbokad i förväg, resten bokas på plats). Fri tranfer fasta tider till och från Titanic GC. Titanic Beach Lara till Titanic GC 08:00 och 09:30. Returen från banan till hotellet sker kl 14:30 och 17:00.

Paketerbjudande på Titanic Beach Lara Resort gäller på avresor mellan 1 - 31 maj.

Läs mer och boka » 

Titanic Deluxe Golf Belek ★★★★★

All Inclusive, BELEK

Detta fantastiska hotell är vackert beläget med utsikt över floden. Perfekt förstaklasshotell för golfaren med närhet till Titanic Golfklubb. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum, All Inclusive och du väljer mellan 3, 4 eller 5 greenfee paket. Shuttle service till Titanic GK ingår i priset.

Paketerbjudande på Titanic Deluxe Golf Belek gäller på avresor mellan 30 mars - 31 maj samt 1 sep - 29 okt.

Läs mer och boka » 

Hotel Kaya Belek ★★★★+ 

All Inclusive, BELEK

Golfhotell med promenadavstånd till golfbanan och nära sandstrand. 18-hålsbanan Kaya Palazzo som ligger endast 200 m från hotellet, är inte särskilt svår och lämpar sig väl för medelgolfaren. 
Välj mellan inklusive 3 greenfee eller inklusive Unlimited golfspel på Kaya Palazzo GC, flyg, del i dubbelrum med All Inclusive. 

Paketerbjudande inklusive 3 greenfee gäller på avgångar under perioden 30 mars - 5 juni samt 1 september - 28 oktober.

Läs mer och boka »

Sirene Belek Hotel ★★★★★

All Inclusive, BELEK

Detta lyxiga All inclusive-hotell ligger perfekt vid en vacker sandstrand och har ett stort utbud av de bästa faciliteterna. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum med All Inclusive. Välj mellan 4 eller 5 greenfee paket.

Paketerbjudandet gäller på avresor under perionden 1 mars - 29 oktober.

Läs mer och boka » 

Cornelia Deluxe Resort ★★★★★

All inclusive, BELEK

Cornelia Deluxe Resort är ett läckert lyxhotell med något för alla. Här kan man välja och vraka bland aktiviteter, här finns flera restauranger, barer, tre tennisbanor och sju poolar. I paketpriset per person en vecka ingår flyg, del i dubbelrum, All Inclusive och 3 greenfee.

Paketerbjudande på Cornelia Deluxe Resort gäller på avresor mellan 1 sep - 28 okt.

Läs mer och boka » 

Golf i Belek

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger ca 30-45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer...Golf i Belek »

Så tyckte Jonathan

Vi har intervjuat Jonathan Johansson (hcp 9,3) som var på en golfresa med sitt kompisgäng i Belek med Turkietresor i april. De bodde på Cornelia Deluxe Resort och hade bokat ett erbjudande med obegränsad golf...Så tyckte Jonathan »