Golfresor

Belek - Golf när den är som bäst

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer med sina 17 banor och kan erbjuda utmaningar för alla nivåer. De flesta banorna är skräddarsydda och designade av bl. a. den berömda golfdesignern David Jones och golfspelaren Nick Faldo.

En golfresa till Belek kombinerar golf av högsta klass med sol, bad och lyxhotell. Alla hotellområden är fantastiska med all sin grönska, aktiviteter och barnvänliga omgivningar. Då merparten av hotellen är femstjärniga har man också utsökta menyer på middagsbordet. Banorna är inte bara en utmaning utan de erbjuder också spel i fina omgivningar.

För dig som vill ta det lugnt och uppleva golfbanan inpå knuten så passar hotell Sueno bäst, då hotellet är beläget mitt i golfbanan. Klubbhuset är praktiskt beläget i hotellet, så det är bara att ta hissen ner. En stor tvåvånings driving range finns vid hotellentrén. Hotell Cornelia De Luxe är med sin golfbana ett måste då denna banan är en av Beleks största utmaningar och designad av Nick Faldo. Eller varför inte prova Titanic Golf (f.d Tat Golf) som är en utmaning med sin 27-hålsbana? De 3x9-hålen går att kombinera till olika 18-hålsrundor.

Vi erbjuder ett bra urval av golfpaket som gör det lätt för dig att boka. För övrig information eller prisförslag, kontakta oss gärna på: 08-545 55 700 eller på mail info@turkietresor.se 

Starttider

Efter att du bokat ditt golfpaket kommer vi att kontakta dig inom ett par dagar och ge förslag på starttider.

Golfvärd/service

Vår samarbetspartner på resmålet är Matrix Travel och de har en engelsktalande golfvärd på plats för att ge service, information och hjälp till våra golfgäster.

Golferbjudanden

Här har vi samlat våra bästa golferbjudanden för där vi har paketerat ihop allt du behöver för en perfekt golfsemester, oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare. Samla ihop kompisgänget eller din golfpartner och boka en oförglömlig och otroligt prisvärd golfsemester till Turkiet...Läs mer »

Golfgruppresa

Har du ett nätverk med sköna spelsugna golfkompisar? Varför inte skapa en helt egen skräddarsydd golfresa och låta oss vara teknisk arrangör? Vi hjälper dig med allt det praktiska. Det bästa av allt är att du...Läs mer »

Så tyckte Jonathan

Vi har intervjuat Jonathan Johansson (hcp 9,3) som var på en golfresa med sitt kompisgäng i Belek med Turkietresor i april. De bodde på Cornelia Deluxe Resort och hade bokat ett erbjudande med obegränsad golf...Läs mer »

Våra golfbanor

 

Hotell

Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

*****
Lyxigt hotell vackert beläget med utsikt över floden
Detta fantastiska hotell är vackert beläget med utsikt över Besgözfloden. Perfekt förstaklasshotell för golfaren med närhet till Titanic Golfklubb. För smekm&ar... Läs mer »
Stranden 1,2 km
Lokalt centrum 3 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Titanic Beach Lara Resort - Golf

Titanic Beach Lara Resort - Golf

*****
Obegränsat med golf på lyxigt city-hotell
Titanic Beach Lara Resort är ett modernt hotell, byggt som ett kryssningsfartyg, precis vid stranden. Här finns flera pooler varav en med vattenrutschkanor (begränsade öppetti... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 350 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Hotel Kaya Belek

Hotel Kaya Belek

****+
Elegant golfhotell
Golfhotell med promenadavstånd till golfbanan och nära sandstrand. 18-hålsbanan Riu Kaya Palazzo, som ligger endast 200 m från hotellet, är inte särskilt svår oc... Läs mer »
Stranden 300 m
Lokalt centrum 2 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

*****
Lyxigt All inclusive-hotell
Sirene Belek Hotel ligger perfekt vid en vacker sandstrand och har ett stort utbud av faciliteter för alla åldrar. Inbäddat i en grönskande trädgård finns ett stort och... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 6 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja