Golf

Belek - Golf när den är som bäst

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters avstånd från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer med sina 17 banor och kan erbjuda utmaningar för alla nivåer. De flesta banorna är skräddarsydda och designade av bl. a. den berömda golfdesignern David Jones och golfspelaren Nick Faldo.

I Belek kombinerar du golf av hög klass med sol, bad och lyxhotell. Alla hotellområden är fantastiska med all sin grönska, aktiviteter, barnvänliga omgivningar. Då merparten av hotellen är 5-stjärniga har man också utsökta menyer på middagsbordet. Banorna är inte bara en utmaning utan de erbjuder också spel i fina omgivningar.

För dig som vill ta det lugnt och uppleva golfbanan inpå knuten så passar hotell Sueno bäst, då hotellet är beläget i golfbanan. Klubbhuset är praktiskt beläget i hotellet, så det är bara att ta hissen ner. En stor tvåvånings driving range finns vid hotell entrén. Hotell Cornelia De Luxe är med sin golfbana ett måste då denna banan är en av Beleks största utmaningar och designad av Nick Faldo. Eller varför inte pröva Titanic Golf (f.d Tat Golf) som är en utmaning med sin 27-hålsbana. De 3x9-hålen går att kombinera till olika 18-håls rundor.

Vi erbjuder ett bra urval av golfpaket som gör det lätt för dig att boka och har du övriga frågor så kontakta oss gärna på: 08-545 55 700 eller på mail info@turkietresor.se för prisförslag och övrig information.

Startider

Efter att du bokat din resa och golfpaket kommer vi att kontakta dig inom ett par dagar och ger förslag på starttider.

Golfvärd/service

Vår samarbetspartner på resmålet är Matrix Travel och de har en engelsktalande golfvärd på plats för att ge service, information och hjälp till våra golfgäster.

Golferbjudanden 2018

Här har vi samlat våra bästa golferbjudanden för 2018 där vi har paketerat ihop allt du behöver för en perfekt golfsemester, oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare. Samla ihop kompisgänget eller din golfpartner och boka en oförglömlig och otroligt prisvärd golfsemester till Turkiet...Läs mer »

Golfgruppresa

Har du ett nätverk med sköna spelsugna golfkompisar? Varför inte skapa en helt egen skräddarsydd golfresa och låta oss vara teknisk arrangör. Vi hjälper dig med det praktiska. Det bästa av allt är att du...Läs mer »

Så tyckte Jonathan

Vi har intervjuat Jonathan Johansson (hcp 9,3) som var på en golfresa med sitt kompisgäng i Belek med Turkietresor i april. De bodde på Cornelia Deluxe Resort och hade bokat ett erbjudande med obegränsad golf...Läs mer »

Våra golfbanor

 

Antalya Golf Club

Antalya Golf Club består av två 18-håls banor, Pascha och Sultan. Med sin inbjudande 5731 meter bana med par 72, tror du kanske att Pascha kan bli som en promenad i skogen. Låt dig inte luras av utsikten! Pasha med sina många variationer är en utmaning även för den erfarna golfspelaren och här gäller...Läs mer »

Cornelia Golf Club "Faldo"

Cornelia Golf Club öppnades i november 2006 och är en bana omgärdad av grönska och pinjeskogar. Banan består av 3 stycken olika 9-hålsslingor, King Course, Queen Course och Prince Course som tillsammans kan kombineras till önskad 18-hålsbana. Golfbanan är designad av Nick Faldo och är hans bidrag...Läs mer »

Sueno Golf Club

Sueno Golf Club har två 18-hålsbanor, Pines och Dunes. Dunes är den lättare och kortare banan och Pines är en något tuffare utmaning. Båda banorna är varierande skogs-/parkbanor med många vattenhinder, bunkrar, doglegs och en del blinda hål.  Banorna är PGA-designade av Bob Hunt...Läs mer »

National Golf Club

National Golf Clubs 18 hålsbana är en av de äldsta banorna i Belek och anlades 1994 i november. På banan har både Europatouren och även The PGA European Tour spelats genom åren. Banan är designad av David Feherty och är en skogsbana som är ganska svår med både bunkrar, vattenhinder (...Läs mer »

Titanic Golf Club

Titanic Golf Club är belägen mellan Taurusbergen och havet. Den anlades 1997, är lite kuperad och passar de flesta golfare oavsett handicap. Banan är en 3x9-hålsbana och några av hålen är belägna vid sidan av en liten bäck, som ibland kan ställa till trassel för en del. Ett trevligt...Läs mer »

Hotell

Cornelia Deluxe Resort

Cornelia Deluxe Resort

*****
Exklusivt golfhotell med All Inclusive
Detta läckra lyxhotell har något för alla. Här kan man välja och vraka bland aktiviteter för såväl stora som små. Här finns flera restauranger, barer, tre tennisbanor och sju pooler och det är lätt att fylla dagarna med härliga upplevelser, även fö... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 3 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Sueno Golf Resort  (Belek)

Sueno Golf Resort (Belek)

*****
Golfresor med Unlimited Golf
Med ett suveränt läge är detta hotell perfekt för golfare. Ta hissen direkt till klubbhuset och låt golfsemestern ta sin början på 18-hålsbanorna Pines och Dunes. Stort aktivitetsutbud även för ickegolfaren som exempelvis gym, två tennisbanor,bordtennis, Spa-avdelning, inomhuspool och hamam... Läs mer »
Stranden 400 m
Lokalt centrum 3 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
12 297:-
eller från 1 025:-/mån
Titanic Deluxe Golf Belek (Belek)

Titanic Deluxe Golf Belek (Belek)

*****
Lyxigt hotell vackert beläget med utsikt över floden
Detta fantastiska hotell är vackert beläget med utsikt över floden. Perfekt förstaklasshotell för golfaren med närhet till Titanic Golfklubb. För smekmånadsparet som vill ha det ”lilla extra” med tillgång till Spa och avkoppling är detta hotell ett ypperligt val. Hotellområdet so... Läs mer »
Stranden 1,2 km
Lokalt centrum 3 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
13 497:-
eller från 1 125:-/mån
Titanic Beach Lara Resort - Golf (Antalya)

Titanic Beach Lara Resort - Golf (Antalya)

*****
Obegränsat med golf på lyxigt city-hotell
Titanic Beach Lara Resort är ett modernt hotell, byggt som ett kryssningsfartyg, precis vid stranden. Här finns flera pooler, en med vattenrutschkanor (begränsade öppettider/dag. Öppen april-oktober) och en pool med Olympiska mått. Efter ett härligt träningspass så kan du njuta av en god mål... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 350 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
12 397:-
eller från 1 033:-/mån
Hotel Kaya Belek (Belek)

Hotel Kaya Belek (Belek)

****+
Golfsemester med Unlimited Golf
Golfhotell med promenadavstånd till golfbanan och nära sandstrand. 18-hålsbanan Riu Kaya Palazzo som ligger endast 200 m från hotellet, är inte särskilt svår och lämpar sig väl för medelgolfaren. Hotel RIU Kaya Belek är modernt och elegant och ligger naturskönt inbäddat bland... Läs mer »
Stranden 300 m
Lokalt centrum 2 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
12 197:-
eller från 1 016:-/mån