Flygmat

Måltiderna är bokningsbara fram till 4 dagar före avresa. Det finns dryck och snacks (begränsat utbud) att köpa ombord, man kan endast betala med kontanter (SEK, TL, EURO) men det är inte alltid man kan få växel tillbaka i samma valuta som man har betalt.

Vi har följande menyer att välja mellan på Corendon Airlines:
Varm måltid
Glutenfri måltid
Laktosfri måltid
Vegetarisk måltid
Pris 190:- t/r
Obs! Måltidsdryck ingår ej men kan köpas till ombord. Däremot ingår en kopp kaffe eller te efter maten. Variationer i upplägg, dekoration vid servering av rätterna kan förekomma.

Vi kan dessvärre inte garantera att våra flygningar är nötfria. Nötter kan förekomma i efterrätten eller tas ombord av andra passagerare. Normalt säljs även nötter i olika former samt choklad som innehåller nötter, ombord. Om du lider av nötallergi vänligen meddela detta när du bokar din resa, vid incheckningen till flyget samt till kabinpersonalen när du stiger ombord. De kan då informera övriga passagerare och ber dem att inte öppna medhavda nötprodukter samt låta bli att sälja nötprodukter under flygresan. Trots detta kan vi och flygbolaget aldrig garantera en helt nötfri flygning för de som lider av nötallergi.