Flygfakta

Våra flygbolag
Vi flyger med Corendon Airlines och AnadoluJet (Turkish Airlines) 
Fakta Corendon Airlines
Corendon Airlines är ett turkiskt flygbolag som grundades 2004.  
9 st Boeing 737-800 med plats för 189 passagerare.
1 st Boeing 737-300 med plats för 148 passagerare.
1 st Airbus 320 med plats för 180 passagerare.
Hemsida Corendon Airlines

Fakta AnadoluJet (Turkish Airlines)
AnadoluJet ägs av Turkish Airlines och Turkish Airlines är Turkiets nationella flygbolag, baserat i Istanbul. Flygbolaget har ett nätverk med reguljära linjer till 279 destinationer runt om i världen. Det flyg som vi använder är av flygplanstypen Boeing 737-800 med plats för 188 passagerare.
Hemsida Turkish Airlines

Terminaler på flygplatsen
Avresa från Stockholm-Arlanda sker från Terminal 5. Avresa från Göteborg sker från Landvetter. På Antalya flygplats använder Corendon Airlines terminal 1 fram till 24 april därefter terminal 2.

Långtidparkering i anslutning till flyg
Information om långtidsparkering på flygplatser. På ett par flygplatser har Turkietresor avtal om gratis parkering eller rabatter vilket anges vid respektive flygplats nedan. Här finner du också länkar till parkeringsinformation för alla flygplatser. Läs mer »

Ta del av den senaste flygsäkerhetsundersökningen
Vi på Turkietresor är stolta över att se att våra flygbolag har rankats med högsta betyg i en nyligen genomförd undersökning. Läs mer »

Flygprogram
2017 flyger vi från Arlanda, Landvetter, Ängelholm och Norrköping. Perioden 24 juni-6 augusti har vi extraflyg från Arlanda (söndagar) och Landvetter (lördagar).

Bagage
När du reser med Turkietresor ingår alltid 20 kg incheckat bagage och 5 kg i handbagage i priset.