Familjesemester

Prisvärt för familjen!

Dagarna fylls med full fart i poolen för de små och avslappning, sol och god mat för de vuxna. Glada barn och glada vuxna! Att boka All Inclusive är perfekt när man reser med familjen. Bufférestaurangerna har en avslappnad stämning och är perfekt för barn som har svårt att sitta still. Istället för att sitta och vänta på att bli serverad kan man istället välja och vraka bland maten på buffén, där även de kräsnaste barnen kan hitta något gott att äta. Med All Inclusive har man även koll på kassan. Pengarna har en tendens att rinna iväg på en massa småsaker under semestern; glass, snacks, drycker, solstolar, m.m. Ägna tiden åt dig själv och familjen, koppla av och njut av semestern och av att vara tillsammans. Njut av att slå dig ned vid ett dukat bord och lämna plånboken hemma!

Turkiet ger valuta för pengarna. Det är billigt och överlag en god standard på hotellen jämfört med många andra länder runt medelhavet.

Här hittar du några av våra bästa och mest prisvärda familjehotell med All Inclusive. Boka nu och se fram emot fantastiska semesterdagar med familjen!


Blue Star Hotel ★★★★ 

All Inclusive, ALANYA
På Blue Star Hotel finns det mesta du kan önska dig på din semester. Här finns pool och barnpool, vattenrutschkana och bar. På hotellet finns en Spa-avdelning med hamam, inomhuspool, massage och bastu.
Läs mer och boka »


Side Royal Palace & Spa ★★★★+ 

All Inclusive, SIDE
Detta är ett praktfullt hotell där både par och barnfamiljer trivs, eftersom utbudet är stort och varierande. Härligt poolområde med pool, barnpool och vattenrutschkana. Fin Spa-anläggning med turkisk bad och olika sorters behandlingar.
Läs mer och boka »


Side Star Resort Hotel ★★★★★ 

All Inclusive, SIDE
Beläget vid den fantastiska sandstranden i Side. Här skapas oförglömliga semesterminnen. Det stora hotellområdet med sina två pooler är den naturliga platsen att umgås, lata sig och njuta av sin semester.
Läs mer och boka »


Primasol Telatiye Resort Hotel ★★★★+ 

All Inclusive, ALANYA
Här finns allt man kan önska sig i form av faciliteter, aktiviteter och underhållning inom hotellområdet. Två poolområden, en liten poolbar, vattenrutschkana samt barnpool med solstolar och parasoll. 
Läs mer och boka »