Familjesemester

Prisvärt för familjen!

Dagarna fylls med full fart i poolen för de små och avslappning, sol och god mat för de vuxna. Glada barn och glada vuxna! Att boka All Inclusive är perfekt när man reser med familjen, buffé-restaurangerna har en avslappnad stämning och är perfekt för barn som har svårt att sitta stilla. Istället för att sitta och vänta på att bli serverad kan man istället bara att välja och vraka bland maten på buffén, där även de kräsnaste barnen kan hitta något gott att äta. Med All Inclusive har man även koll på kassan. Pengarna har en tendens att rinna iväg på en massa småsaker under semestern; glass, snacks, drycker, solstolar, m.m. Ägna tiden åt dig själv och familjen, koppla av helt och njut av semestern och att vara tillsammans. Njut av att slå dig ned vid ett dukat bord. 

Turkiet ger valuta för pengarna. Det är billigt och överlag en god standard på hotellen jämfört med många andra länder runt medelhavet.

Här hittar du några av våra bästa familjehotell som du nu dessutom kan boka till riktigt bra priser! Boka nu och se fram emot fantastiska semesterdagar med familjen!


Water Side Resort & Spa ★★★★★ 

Ultra All Inclusive, SIDE
Här bor man lyxigt som i ett palats och har det mesta som man kan önska sig för en lyckad semester. Inom hotellområdet hittar man en pool, barnpool, aquapark med fyra vattenrutschkanor samt en inomhuspool och även en inomhuspool för barn.
Läs mer och boka »


Blue Star Hotel ★★★★ 

All Inclusive, ALANYA
På Blue Star Hotel finns det mesta du kan önska dig på din semester. Här finns pool och barnpool, vattenrutschkana och bar. På hotellet finns en Spa-avdelning med hamam, inomhuspool, massage och bastu.
Läs mer och boka »


Side Royal Palace & Spa ★★★★+ 

All Inclusive, SIDE
Detta är ett praktfullt hotell där både par och barnfamiljer trivs, eftersom utbudet är stort och varierande. Härligt poolområde med pool, barnpool och vattenrutschkana. Fin Spa-anläggning med turkisk bad och olika sorters behandlingar.
Läs mer och boka »


Side Star Resort Hotel ★★★★★ 

All Inclusive, SIDE
Beläget vid den fantastiska sandstranden i Side. Här skapas oförglömliga semesterminnen. Det stora hotellområdet med sina två pooler är den naturliga platsen att umgås, lata sig och njuta av sin semester.
Läs mer och boka »


Sentido Numa Bay Hotel ★★★★★ 

Ultra All Inclusive, ALANYA
Sentido Numa Bay är ett nytt, ljust och modernt inrett hotell. Här finns något för alla åldrar och smaker! Hotellet har en egen härlig strand med solstolar och parasoll samt strandbar. Om man inte vill spendera dagarna i en solstol så kan man prova på en mängd olika aktiviteter som exempelvis vattengympa, boccia, vattenpolo och poollekar. 
Läs mer och boka »