Destino Hotel**

Trevligt hotell mitt i Alanya

Destino Hotell är ett trevligt och enkelt hotell mitt i Alanyas centrum! Hotellet har ett mindre poolområde med en separat barnpool samt en liten lekplats för barnen. Det finns även en mysig bar och en á la carte-restaurang där de några kvällar i veckan under högsäsong bjuder på livemusik. Alldeles intill hotellet ligger vackra kleopatrastranden och om du vill ha lite omväxling finns det shopping, restauranger och uteliv strax utanför hotellet. På Destino hotell har du tillgång till allt du behöver för att njuta av vackra Alanya!

Rummen

Praktiskt inredda dubbelrum med dubbelsäng eller två enkelsängar med möjlighet att ställa in en extrasäng. Alla rum har klinkergolv, balkong, satellit-TV och telefon. Badrum med WC, dusch och hårfön. Värdeskåp, wifi och AC mot tillägg.  

Rumstyper

Dubbelrum för 2 + 1 extrasäng. 

Övrigt

Då hotellet ligger mitt i centrum kan ljudet från trafiken och nattlivet uppfattas som störande. Hotellet har 36 rum, trappor och nivåskillnader, hiss. En trafikerad gata ligger mellan hotellet och stranden. Hotellet är byggt 1998. Värdeskåp, wifi och AC mot tillägg.  Avstånd till Alanya centrum 0 m. Hotellet accepterar följande betalkort: Mastercard, Visa, Eurocard, American Express.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 50m.
Lokalt centrum 0m.
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja, mot tillägg
Luftkond. Ja, mot tillägg
Kassafack Ja, mot tillägg
Hiss Ja
Ant. rum 36
Byggt 1998
Måltider Frukost

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!