Cornelia Golf Club "Faldo"

Cornelia Golf Club öppnades i november 2006 och är en bana omgärdad av grönska och pinjeskogar. Banan består av 3 stycken olika 9-hålsslingor, King Course, Queen Course och Prince Course som tillsammans kan kombineras till önskad 18-hålsbana. Golfbanan är designad av Nick Faldo och är hans bidrag här i Belek. Banan är underhållande och utmanande, svårighetsnivån är varierande, så att den passar alla. Faldos har designat banan till en lagom svårighetsgrad så även den oerfarne golfaren ska kunna klara av den. Faldos signaturhål är hål nr 7 på Prince Course, ”Faldo’s Choice”. Cornelia är en av Beleks dyraste banor, men den bjuder på en upplevelse du sent kommer att glömma. Tillsammans med denna fantastiska golfbana kommer du att bo på femstjärniga Cornelia de Lux, vilket bidrar med det där lilla extra för att din vistelse ska bli en golfupplevelse du sent kommer att glömma!

Driving Range med 80 utslagsplatser, två putting greener, två chip-och pitch greener.

Klubbhus med restaurang, Irish pub, proshop med ett stort utbud av märkesvaror, omklädningsrum och golfklubbsförvaring. Fri transfer till Cornelia Faldo banan endst för gäster som bor på Cormelia Deluxe Resort. Transfer mellan hotell och andra golfbanor ingår ej i priser, kan bokas på plats.

Fakta om banan

Banans längd: King Course 6 411 m
Queen Course 6 373 m
Prince Course 6 324 m
Banans par: 72
Handicap herr: 28
Handicap dam: 36
Gräs: Bermuda
Karaktär: Park-/skogsbanor

 

Golfklubbset, vagn och elbil finns att tillgå mot kostnad, kan bokas på plats.

Översikt på golfbanornas underhållsperioder »

Avbokningsregler

För antal bokade: 1-7 spelare
Fram till 47 dagar före avresa 50% och mindre än 47 dagar fram till avresa 100% av resans pris. 
OBS! Särskilda avbokningsvillkor gäller för fler antal personer än det som anges ovan. Information om detta kan fås vid bokning.

Startider 

Efter att du bokat din resa och golfpaket kommer vi att kontakta dig inom ett par dagar och ger förslag på starttider.

Hotell

Cornelia Deluxe Resort

Cornelia Deluxe Resort

*****
Exklusivt golfhotell med All Inclusive
Detta läckra lyxhotell har något för alla. Här kan man välja och vraka bland aktiviteter för såväl stora som små. Här finns flera re... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 3 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja