Bra att veta

Kontakta oss

    turkietresor@vikingturizm.com Turkietresor i Sverige AB c/o Younited Professionals Drottninggatan 65 602 32 NorrköpingLäs mer »

Vanliga frågor

Här nedan har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret på just din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss. HUR LÅNG TID INNAN BEHÖVER JAG VARA PÅ FLYGPLATSEN? Ni bör vara på flygplatsen minst två timmar före avresa. HUR...Läs mer »

Flygfakta

Våra flygbolag Vi flyger med Corendon Airlines, Pegasus Airlines och Tailwind Airlines.   CORENDON AIRLINES Corendon Airlines är ett turkiskt flygbolag som grundades 2004. Den första flygningen var till Amsterdam. Idag flyger Corendon Airlines till 145 destinationer i 45 olika länder inom Europa, Afrika och Asien....Läs mer »

Turkietresorkortet

Delbetala din resa. Nu erbjuder vi räntefritt upp till 12 månader. Smidigt, enkelt och även med unika erbjudanden! Välj själv hur och när du vill betala När du delbetalar din resa öppnar sig nya möjligheter att få ut mer av resan. Vi hjälper dig att dela upp betalningen så...Läs mer »

Presentkort

Svårt att komma på vad du ska ge bort i present? Varför inte överraska någon med ett presentkort från Turkietresor - den perfekta gåvan till den som redan har allt! Du väljer själv vilket belopp du ska ge bort och det går bra att betala delar av en resa med detta presentkort. Beställ...Läs mer »

Boka sittplats & mat på flyget

Tänk vad bekvämt att kunna boka sin favoritplats på flyget. Klicka på länken nedan för mer information och för att boka din plats. Här kan du även boka specialbagage och övervikt. Obs! Bokning av sittplats och mat på flyget kan göras på flygningar med Corendon Airlines och Tailwind....Läs mer »

Vädret

Funderar du på hur vädret är i Turkiet? Tänk på att under högsommaren är det väldigt varmt och många soltimmar. Glöm inte att dricka mycket vatten och skydda huden mot den starka solen. Under vår och höst när det är färre soltimmar kan kvällarna kännas lite kyliga....Läs mer »

Valutan i Turkiet

Valutan i Turkiet heter Lira (TRY). Det går utmärkt att ta ut kontanter i bankomater samt på banker och växlingskontor i Turkiet. På en hel del ställen går det också bra att använda olika betalkort så som Visa och Mastercard. Hos Forex kan du bland annat beställa valuta och se aktuella valutakurser....Läs mer »

Viking Hus info

Som ägare till ett Viking Hus erbjuds du en förmånlig VIP rabatt på 10% av resans pris när du bokar flygbiljett och transfer med Turkietresor. Erbjudandet om 10% rabatt gäller när bokningen görs minst 40 dagar innan avresa. För att utnyttja erbjudandet bokar du detta direkt hos Turkietresor på...Läs mer »