Bra att veta

Förbeställ taxfree till hemresan

Här kan du enkelt och smidigt förbeställa taxfree till din hemresa. Tänk vad skönt att kunna förbeställa taxfree varor och slippa bära omkring på tunga påsar på flygplatsen. Obs! Förbeställning av taxfree kan endast göras på flygningar med Corendon Airlines.  Beställning...Läs mer »

Endast flyg

Vi på Turkietresor har ett stort utbud av flygstolar till Turkiet med bra priser. Vi erbjuder "endast" flygstolar tur och retur men även enkelresor på vissa avgångar. I menyn väljer du reslängd och avresort för att sortera söket.Läs mer »8 dagarfrån 2 797:-

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka din resa eller har du frågor om resan? Då finns vi här för dig med svar på frågor och med kunskap om Turkiet. Läs mer »

Boka sittplats på flyget

Tänk vad bekvämt att kunna boka sin favoritplats på flyget. Klicka på länken nedan för mer information och för att boka din plats. Här kan du även boka specialbagage och övervikt. Obs! Bokning av sittplats kan endast göras på flygningar med Corendon Airlines. Samtliga tillval bokas...Läs mer »

Turkietresorkortet

Delbetala din resa. Nu erbjuder vi räntefritt upp till 12 månader. Smidigt, enkelt och även med unika erbjudanden! Välj själv hur och när du vill betala När du delbetalar din resa öppnar sig nya möjligheter att få ut mer av resan. Vi hjälper dig att dela upp betalningen så...Läs mer »

Flygfakta

Våra flygbolag Vi flyger med Corendon Airlines och Pegasus Airlines. Corendon Airlines Corendon Airlines är ett turkiskt flygbolag som grundades 2004.  Den första flygningen var till Amsterdam. Idag flyger Corendon Airlines till 145 destinationer i 45 olika länder i Europa, Afrika och Asien. Corendon Airlines flygflotta...Läs mer »

Vädret

Funderar du på hur vädret är i Turkiet? Tänk på att under högsommaren är det väldigt varmt och många soltimmar. Glöm inte att dricka mycket vatten och skydda huden mot den starka solen. Under vår och höst när det är färre soltimmar kan kvällarna kännas lite kyliga....Läs mer »

Lediga tjänster

Nyfiken på Turkietresor och resebranschen?   Vi håller alltid ögonen öppna efter kompetenta, drivna och duktiga medarbetare. Vi säljer mer än "bara" resor till värmen, vi säljer nämligen våra kunders bästa veckor på året, vilket ställer höga krav på...Läs mer »

Presentkort

Svårt att komma på vad du ska ge bort i present? Varför inte överraska någon med ett presentkort från Turkietresor - den perfekta gåvan till den som redan har allt! Du väljer själv vilket belopp du ska ge bort och det går bra att betala en del av en resa med detta presentkort. Beställ...Läs mer »