Benny på Caligo

Häng med oss på en höstvecka med underhållning och härlig gemenskap

Med avresa från Landvetter eller Arlanda lördag den 16 september så har vi skapat en specialresa som vänder sig till dig som gillar gemenskap, musik och underhållning. Vi bor på mysiga Caligo Apart i Alanya med närhet till Kleopatra-stranden och gångavstånd till centrum i Alanya.

Benny från Stockholm (eller "The Benny" som han kallar sig) är en populär musiker som spelar för en bred och  mogen publik och är känd som som frontfigur i dansbandet HEYWEZ. På senare år har Benny spelat som trubadur både i Sverige och på Kanarieöarna (San Augustin). Under denna specialresa (som vi valt att kalla "Benny på Caligo") kommer Benny att finnas på plats på hotellet som underhållare och med sin gitarr underhålla några kvällar bl.a. under en middag och i baren/restaurangen med teman som ”covers för +50 med pop för alla”. Det blir även Musik-Quizz med livemusik och vi har dessutom en kväll med allsång av melodier vi minns (eller inte minns).

Detta är ett perfekt tillfälle att resa ned till värmen i Alanya och uppleva en oförglömlig vecka med nya bekantskaper, mycket skratt och sång. Om du firar något så ser vi till att du uppmärksammas lite extra.

Hur bokar jag denna resa?
Klicka in på hotellet Caligo, välj avresa 16 september och boka.

Benny, Caligo och Turkietresor hälsar er välkomna till en oförglömlig vecka!

Pris från:
4 197:-
Boka resa

Hotell

Caligo Apart  (Alanya)

Caligo Apart (Alanya)

***
Prisvärt med Alanyas bästa läge
En familjär stämning gör att hotellet har många återkommande gäster. Här finns en trevlig restaurang och ett litet mysigt poolområde med en liten barnpo... Läs mer »
Stranden 70
Lokalt centrum 80 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
4 197:-
eller från 350:-/mån