Benny i Kemer

Häng med på höstveckor med underhållning och härlig gemenskap i Kemer. Under perioden 15 - 29 september så gästas våra egna hotell Viking Star Hotel & Spa, Viking Nona Beach och Viking Apart av trubaduren och livsnjutaren The Benny.

Välj att resa från antingen Arlanda, Göteborg, Ängelholm eller Norrköping. Gillar du en semester med gemenskap, musik och underhållning... då bör du passa på att resa till Kemer under den period som Benny är på plats! Du väljer själv vilket hotell du vill bo på.

Vem är Benny?

Benny från Stockholm (eller "The Benny" som han kallar sig) är en populär musiker som spelar för en bred och mogen publik och är känd som frontfigur i dansbandet HEYWEZ. På senare år har Benny spelat som trubadur både i Sverige och på Kanarieöarna (San Augustin).

Under denna specialresa (som vi valt att kalla "Benny i Kemer") kommer Benny att finnas på plats i Kemer och på de olika hotellen som underhållare. Med sin gitarr underhåller han kvällarna med teman som ”covers för +50 med pop för alla”,  "musik-quiz" och allsång med melodier vi minns (eller inte minns).
 
Detta är ett perfekt tillfälle att resa ner till värmen i Kemer och uppleva en oförglömlig vecka med nya bekantskaper, mycket skratt och sång. Om du firar något så ser vi till att du uppmärksammas lite extra.

Hur bokar jag denna resa?

Klicka in på något av hotellen nedan och välj avresa 15 - 24 september (Benny är på plats mellan 15 - 29 september) och boka.

Benny, Vikinghotellen och Turkietresor hälsar er välkomna till en oförglömlig vecka (eller två)!
Pris från:
3 297:-

Hotell

Viking Star Hotel & Spa  (Kemer)

Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

****+
Favorithotell i hjärtat av Kemer
I den gröna och vackra kuststaden Kemer hälsar vi er välkomna till vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Här njuter man av semesterdagarna från tidig morgon till sen k... Läs mer »
Stranden 600 m
Lokalt centrum 450 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
3 697:-
eller från 308:-/mån
Viking Nona Beach Hotel  (Kemer)

Viking Nona Beach Hotel (Kemer)

****
All inclusive-hotell med närhet till allt
Vårt eget Viking Nona Beach Hotel med många återkommande gäster har Kemers bästa läge. Det ligger precis vid stranden på kort promenadavstån... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 270 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Viking Apart  (Kemer)

Viking Apart (Kemer)

***+
Vårt bästa lägenhetshotell i Kemer
Välkommen till en perfekt familjesemester på vårt eget lägenhetshotell! Här erbjuds rymliga lägenheter, familjär atmosfär samt vänlig och perso... Läs mer »
Stranden 1,1 km
Lokalt centrum 600 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
3 297:-
eller från 275:-/mån