Benny i Kemer

Häng med oss på en eller två höstveckor med underhållning och härlig gemenskap i Kemer. Under perioden 15-29 september så gästas våra egna hotell Viking Star Hotel & Spa, Viking Nona och Viking Apart av trubaduren och livsnjutaren The Benny.

Välj att resa från antingen Arlanda, Göteborg, Ängelholm eller Norrköping. Vi har skapat en specialresa som vänder sig till dig som gillar gemenskap, musik och underhållning. Du väljer vilket hotell du vill bo på.

Vem är Benny?

Benny från Stockholm (eller "The Benny" som han kallar sig) är en populär musiker som spelar för en bred och  mogen publik och är känd som som frontfigur i dansbandet HEYWEZ. På senare år har Benny spelat som trubadur både i Sverige och på Kanarieöarna (San Augustin).

Under denna specialresa (som vi valt att kalla "Benny i Kemer") kommer Benny att finnas på plats i Kemer och på de olika hotellen som underhållare och med sin gitarr underhålla några kvällar med teman som ”covers för +50 med pop för alla”,  "musik-quizz" och allsång av melodier vi minns (eller inte minns).
Detta är ett perfekt tillfälle att resa ned till värmen i Kemer och uppleva en oförglömlig vecka med nya bekantskaper, mycket skratt och sång. Om du firar något så ser vi till att du uppmärksammas lite extra.

Hur bokar jag denna resa?

Klicka in på något av hotellen nedan och välj avresa 15-24 september (Benny är på plats mellan 15-29 september) och boka.

Benny, Viking-hotellen och Turkietresor hälsar er välkomna till en oförglömlig vecka eller två!
Pris från:
3 597:-

Hotell

Viking Star Hotel & Spa  (Kemer)

Viking Star Hotel & Spa (Kemer)

****+
Favorithotell i hjärtat av Kemer
I den gröna och vackra kuststaden Kemer hälsar vi er välkomna till vårt eget Viking Star Hotel & Spa. Här njuter man av semesterdagarna från tidig morgon till sen k... Läs mer »
Stranden 600 m
Lokalt centrum 450 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
4 897:-
eller från 408:-/mån
Viking Nona Beach Hotel  (Kemer)

Viking Nona Beach Hotel (Kemer)

****
All inclusive-hotell med närhet till allt
Vårt eget Viking Nona Beach Hotel med många återkommande gäster har Kemers bästa läge. Det ligger precis vid stranden på kort promenadavstån... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 270 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
4 897:-
eller från 408:-/mån
Viking Apart  (Kemer)

Viking Apart (Kemer)

***+
Vårt bästa lägenhetshotell i Kemer
Välkommen till en perfekt familjesemester på vårt eget lägenhetshotell. Här erbjuds rymliga lägenheter, familjär atmosfär samt vänlig och personlig ... Läs mer »
Stranden 1,1 km
Lokalt centrum 600 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Pris från:
3 597:-
eller från 300:-/mån