Resor till Belek

Golf, sol och bad i första klass

Kilometerlång ljus sandstrand, moderna hotell och vidsträckta golfbanor i vackra, gröna omgivningar. Familjesemester, lyxsemester för två eller golfsemester för den kräsna golfentusiasten – Belek är planlagt in i minsta detalj för att skapa en vacker och exklusiv semesterort. Hit reser du för att njuta av sol och bad, utsökt mat, aktiviteter och avkoppling i härliga omgivningar. Belek har på kort tid fått stor internationell uppmärksamhet för sina golfbanor. Hit kommer erfarna golfspelare från hela världen för att spela på några av de bästa banorna i Europa.

Ta gärna med familjen till Belek. Hotell med hög komfort, ett stort antal faciliteter och utmärkt service är Beleks varumärke. Spelar du inte golf, finns det ändå massor att göra. De minsta i familjen stortrivs här med vattenrutschkanor, minklubbar och lekplatser. Tennisbanor och vattensport av alla de slag finns tillgängligt för den aktive.

Beleks centrum är litet men väldigt mysigt. Det ligger bara en kort taxitresa från hotellen och är väl värt ett besök. Här finns det restauranger, butiker och barer. Vill du ha mer storstadspuls kan du ta buss eller taxi till Antalya som har allt vad en modern storstad kan erbjuda. 

Service på resmålet

Vi har inte någon skandinavisktalande personal i Belek. Service på resmålet ges av vår samarbetspartner Matrix Travel (engelsktalande) +90 532 111 3777. Turkietresors personal i Side är tillgänglig på servicetelefon +90 507 691 1455.

Transfer till hotellet

Turkietresors representant möter dig på flygplatsen. Bussresan till Belek tar ca 45 min.

Golf i Belek

Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters avstånd från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer...Läs mer »

Video

Stranden i Belek

Stranden i Belek

Stranden i Belek hör till en av de bästa och finaste i hela Turkiet. Den är flera kilometer lång och är omgiven av hotell, restauranger och flera andra faciliteter. Stranden består på de flesta ställen av finkornig vit sand och omges av gröna tallar. Eftersom stranden är långgrund och skyddad från vind så passar den även mycket bra för barn och stranden i Belek har flera gånger tilldelats den blå flaggan som ett bevis på hur rent och klart vattnet är.

Har man tur så kan man få syn på de utrotningshotade sköldpaddorna Caretta-Caretta som ofta kommer upp på stranden under natten i början av sommaren och lägger sina ägg i sanden.

Hotell

Cornelia Deluxe Resort

Cornelia Deluxe Resort

*****
Exklusivt golfhotell med All Inclusive
Detta läckra lyxhotell har något för alla. Här kan man välja och vraka bland aktiviteter för såväl stora som små. Här finns flera re... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 3 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Hotel Kaya Belek

Hotel Kaya Belek

****+
Elegant golfhotell
Golfhotell med promenadavstånd till golfbanan och nära sandstrand. 18-hålsbanan Riu Kaya Palazzo, som ligger endast 200 m från hotellet, är inte särskilt svår oc... Läs mer »
Stranden 300 m
Lokalt centrum 2 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Land of Legends Kingdom Hotel

Land of Legends Kingdom Hotel

*****
Praktfullt och familjevänligt hotell i hjärtat av nöjesparken Land of Legends
Detta färgstarka och unika hotell ligger mitt i den världsberömda nöjesparken Land of Legends i Belek. Du får tillgång till allt som parken har att erbjuda: vattenland,... Läs mer »
Stranden 400m
Lokalt centrum 450m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

*****
Lyxigt All inclusive-hotell
Sirene Belek Hotel ligger perfekt vid en vacker sandstrand och har ett stort utbud av faciliteter för alla åldrar. Inbäddat i en grönskande trädgård finns ett stort och... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 6 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Titanic Deluxe Golf Belek

Titanic Deluxe Golf Belek

*****
Lyxigt hotell vackert beläget med utsikt över floden
Detta fantastiska hotell är vackert beläget med utsikt över Besgözfloden. Perfekt förstaklasshotell för golfaren med närhet till Titanic Golfklubb. För smekm&ar... Läs mer »
Stranden 1,2 km
Lokalt centrum 3 km
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja