Begonville Apart Hotel & Spa***

Lägenhetshotell med familjär stämning

Begonville Apart är ett mysigt och barnvänligt lägenhetshotell där hela familjen trivs. Hit återkommer gästerna gärna år efter år. Här råder en familjär och välkomnande stämning. Den naturliga samlingspunkten är i mitten av hotellområdet, där poolen, poolbaren, en avskild barnpool samt restaurangen är belägna. I lobbyn finns mysiga sittgrupper där man kan koppla av framför satellit-tv’n med skandinaviska kanaler. Vill man passa på att skämma bort sig själv, så kan man unna sig en skön behandling i hotellets hamam. För de små finns en lekplats. En kväll i veckan arrangerar hotellet en turkisk afton. Det är promenadavstånd till Sides fina västra strand och vill man inte promenera så erbjuder hotellet gratis badbuss till den östra stranden där solstolar och parasoll ingår.

Lägenheter

Enrumslägenheter med kombinerat sov- och vardagsrum med dubbel- eller enkelsäng samt pentry. Matplatsen är på balkongen. Tvårumslägenheterna har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkla sängar och ett vardagsrum med bäddsoffa och pentry. Lägenheterna varierar i standard, storlek och inredning och är något slitna. Alla rum har klinkergolv, luftkonditionering, telefon, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare. Badrum med dusch och wc. Balkong.

Lägenhetstyper

  • Enrumslägenhet för 2 personer
  • Tvårumslägenhet för 2-4 personer

Övrigt

Turist och stadsområde. Byggt år 1998 och tillbyggt 2008 och 2015. Hotellet består av 47 lägenheter fördelade på tre byggnader. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Ingen hiss. Fri WiFi i receptionen. Kassafack mot avgift i receptionen. Badbuss till östra stranden. Strandhandduk mot avgift. Hotellet accepterar följande kreditkort: Visa och Mastercard. Lokalt centrum (strandpromenaden): 600 m och Side centrum: 1,5 km.

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 600 m
Lokalt centrum 600 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja
Luftkond. Ja
Kassafack Ja
Antal lägenheter 47
Hiss Nej
Ant. våningar 5
Byggt 1998
Måltider Inga måltider

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!

Andra kunder har även tittat på:

Suncity Apart

Suncity Apart

***+
Ett av våra mest populära familjehotell
Suncity Apart är ett favorithotell för familjer med många återkommande gäster. Det stora poolområdet ligger i en grönskande trädgård och har ... Läs mer »
Stranden 1 km
Lokalt centrum 300 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Leda Beach Hotel

Leda Beach Hotel

**+
Populärt hotell med bungalows
Här bor du vid Sides västra strand med den gamla stadsdelen runt hörnet. Hotellet ligger i ett charmerande område med antika pelare och ruiner. Det utmärkta läget g... Läs mer »
Stranden 0 m
Lokalt centrum 500 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja