Våra avreseorter

Här hittar du alla våra avreseflygplatser i Sverige. Flyg till värmen från din lokala avreseflygplats. 

Resor från Stockholm

Vi flyger från Stockholm-Arlanda Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats och ligger bra till med kommunikationer till och från flygplatsen med närhet till Stockholm, Uppsala och Västerås. Här finns ett stort utbud av restauranger, shopping och hotell där du kan fördriva...Läs mer »

Resor från Göteborg

Vi flyger från Göteborg Göteborg Landvetter Airport är regionens största flygplats och ligger bra till med kommunikationer till och från flygplatsen. Här finns ett stort utbud av restauranger och shopping där du kan fördriva tiden innan din efterlängtade resa till Turkiet.  Vi flyger från Göteborg:...Läs mer »

Resor från Ängelholm

Vi flyger från Ängelholm Det finns många fördelar med att resa från en flygplats nära dig. Vi på Turkietresor är mycket stolta över att vi flyger från Ängelholm Helsingborg Airport.  Flygplatsen ligger lättillgängligt med maximalt 30 minuters bilresa till samtliga kommuner i...Läs mer »

Resor från Norrköping

Vi flyger från Norrköping Norrköping flygplats är Östergötlands största flygplats och ligger bara några minuter från centrala Norrköping och är perfekt placerad mellan Nyköping och Linköping.  Vi flyger från Norrköping: Lördagar 20 april - 4 maj och...Läs mer »

Resor från Malmö

Vi flyger från Malmö Det finns många fördelar med att resa från en flygplats nära dig. Vi på Turkietresor är mycket stolta över att vi flyger från Malmö Airport. Vi flyger från Malmö under perioden 19 maj - 11 augusti 2019.  Vi flyger från Malmö: Söndagar...Läs mer »

Resor från Halmstad

Vi flyger från Halmstad Det finns många fördelar med att resa från en flygplats nära dig. Vi på Turkietresor är mycket stolta över att vi flyger från Halmstad City Airport. Halmstads flygplats är en typisk cityflygplats med alla fördelar det innebär. Flygplatsen ligger endast 3,5 kilometer...Läs mer »

Resor från Jönköping

Vi flyger från Jönköping Det finns många fördelar med att resa från en flygplats nära dig. Vi på Turkietresor är mycket stolta över att vi flyger från Jönköping Airport.  Vi flyger från Jönköping: Måndagar 13 maj - 17 juni.    Mer information...Läs mer »

Resor från Ronneby

Vi flyger från Ronneby Det finns många fördelar med att resa från en flygplats nära dig. Vi på Turkietresor är mycket stolta över att vi flyger från Ronneby Airport.  Under 2019 flyger vi från Ronneby: Måndagar 13 maj - 10 juni.    Mer information om vad flygplatsen...Läs mer »

Resor från Visby

Vi flyger från Visby Det finns många fördelar med att resa från en flygplats nära dig. Vi på Turkietresor är mycket stolta över att vi flyger från Visby Airport.  Under 2019 flyger vi från Visby: Lördag  6 april   Mer information om vad flygplatsen har att erbjuda finner...Läs mer »