Antalya-området

Antalya-området är populärt för sina varierande resmål med härliga stränder, shopping och god mat!

 
Antalya-området (eller Turkiets sydkust) med sina underbara resmål Alanya, Side, Kemer, Antalya stad och Belek erbjuder alla mångfald och den perfekta kombinationen av strand, shopping och god mat.  Alla resmål har sin speciella charm.
 

 

Resor till Alanya

Semesterparadiset som aldrig sover I Alanya finns den perfekta kombinationen av strand och stad. Här får du möjlighet att njuta av underbart strandliv, härlig turkisk mat, välja och vraka bland utflykter eller shoppa i moderna köpcenter och traditionella basarområden. Utbudet är stort och på nära...Läs mer »

Resor till Side

Småbarnsfamiljens första val med långgrunda stränder så långt ögat kan nå Det är lätt att tycka om Side. Här finns något för alla smaker, vackert paketerat i antika omgivningar. Side är älskat för sina vackra och gyllene stränder. Gamla stadsdelen ligger på...Läs mer »

Resor till Kemer

Elegant semesterort med mycket charm Tidigare var Kemer en slumrande liten, lugn fiskeby men har under de senaste åren vuxit och är nu en av Turkiets mest populära semesterorter. Kemer är underbart vackert beläget vid havet, grönt och frodigt med apelsinodlingar och med de pinjeträdklädda Taurusbergen...Läs mer »

Resor till Belek

Golf, sol och bad i första klass Kilometerlång ljus sandstrand, moderna hotell och vidsträckta golfbanor i vackra, gröna omgivningar. Familjesemester, lyxsemester för två eller golfsemester för den kräsna golfentusiasten – Belek är planlagt in i minsta detalj för att skapa en vacker och exklusiv...Läs mer »

Resor till Antalya

Shopping, kultur, sol och bad Denna vänliga och charmiga metropol är perfekt för den som vill ha det bästa av både stad och strand. Dagar med bad, sol och båtturer eller dagar av shopping, kulinariska upplevelser, kultur och antika ruiner. Möjligheterna för en perfekt semester är oändliga. Antalya...Läs mer »