Alremu Apart***

Alremu Apart, Side Turkiet - Hotellområdet
Alremu Apart, Side Turkiet - Rummet
Alremu Apart, Side Turkiet - Badrummet
Lägenhetshotell med perfekt läge vid stranden

Alremu Apart är ett enkelt men trevligt lägenhetshotell som passar den som söker närhet till stranden. Inom hotellområdet finns en restaurang som är öppen även efter middagstid samt en minimarket. Hotellet har ingen egen pool men ligger vid västra stranden där gratis solstolar och parasoll ingår för hotellets gäster. Hotellet erbjuder massage (mot avgift) och en gång i veckan anordnas turkisk afton.

Lägenheter

Trevliga tvårumslägenheter bestående av ett sovrum och Pentry. Dubbelsäng eller två enkelsängar i sovrummet och extra bädd i bäddsoffa eller en enkelsäng i Pentry. Samtliga lägenheter har enklare utrustning, kokplatta och vattenkokare. Klinkers golv i Pentry och badrum samt sovrummet. Luftkonditionering endast i sovrum (mot avgift), satellit-tv och balkong. Badrum med wc, dusch och hårtork.

Lägenhetstyper

  • Lägenheter för 2 + 2 extrabäddar (max tre vuxna och ett barn under 12 år)

Övrigt

Turist- och strandområde. Musik från närliggande barer och restauranger kan uppfattas störande. Byggt 1992. Totalt 17 rum fördelade på en byggnad. Ingen hiss. Fri WiFi i receptionen. Kassafack i receptionen (mot avgift). Hotellet accepterar följande kreditkort: Visa, Mastercard och Eurocard. Lokalt centrum 60 m och Side centrum 1,3 km.
 

Status:
Fullt

Fakta

Stranden 0 m
Lokalt centrum 60 m
Pool Nej
Barnpool Nej
Restaurang Ja
Bar Ja
Internet Ja
Luftkond. Ja
Kassafack Ja
Antal lägenheter 17
Hiss Nej
Ant. våningar 4
Byggt 1992
Måltider Inga måltider

Avgångar & priser


Det fanns inget som matchade sökkriterierna!

Andra kunder har även tittat på:

Suncity Apart

Suncity Apart

***+
Ett av våra mest populära familjehotell
Suncity Apart är ett favorithotell för familjer med många återkommande gäster. Det stora poolområdet ligger i en grönskande trädgård och har ... Läs mer »
Stranden 1 km
Lokalt centrum 300 m
Pool Ja
Barnpool Ja
Restaurang Ja
Bar Ja