Aktiv semester

Här har vi samlat resor som passar dig som vill ha en aktiv semester. Det finns massor av olika upplägg som passar alla.

Träningsresor

Häng med oss på någon av våra inspirerande träningsresor till Turkiet. Kombinera träning med sol och bad i fantastiska miljöer.  Hotell med träningsmöjligheter Vill du hellre träna på egen hand under semestern? Vi har flera hotell som erbjuder bra träningsmöjligheter. Läs...Läs mer »

Golf

Belek - Golf när den är som bäst Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters bilresa från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer med sina 17 banor...Läs mer »

Tennis

Gillar du att spela tennis? Tennis är en populär sport som utövas av miljoner människor världen över. Du kan vara proffs, amatör eller nybörjare. Tänk vad härligt att kunna kombinera sol och bad, god mat med tennisspel på ditt hotell i Turkiet. Här har vi listat upp våra hotell som...Läs mer »

Kickboxning

Träningsläger i Turkiet I Kemer har vi vår alldeles egen kampsportklubb, Viking Kickboxing Club, med möjlighet att träna och testa på framförallt kickboxning men även andra kampsporter. Här kan både motionär och elit  kickboxas. Vi har haft flertalet klubbar på träningsläger...Läs mer »

Vandringar

Vandringar - en upplevelse för både kropp och själ. För dig som vill kombinera nytta med nöje på semestern är vandringsresor det perfekta alternativet. Vi erbjuder flera olika typer av vandringsresor innehållande fantastiska naturupplevelser och fascinerande landskap.Läs mer »