Aktiv semester

Efesos i Turkiet
Kackar och Sumelaklostret
Sandstensformationer i Kappadokien
Vandring i Lykien
Kalkstensklipporna vid Pamukkale
Antiokia kyrka
Zumba i Turkiet

Här har vi samlat resor som passar dig som vill ha en aktiv semester. Det finns massor av olika upplägg som passar alla.

I Paulus fotspår

Pilgrims- och upplevelseresa till bibliska platser Mindre Asien var den del av Romarriket där Paulus föddes (i Tarsus) och tillbringade en stor del av sin tid som förkunnare. Hans tidiga kristna odysée förde honom till många städer och folk i det stora område som idag är Turkiet. Han är en av de...Läs mer »

Vandring i Kackar

Bergsvandring vid Svarta havet Upplev en vecka med fina naturupplevelser i nordöstra Turkiet. Kackarbergen är en del av de Pontiska Alperna, bergskedjan som går längs Svarta havets sydkust, från Kaukasus till Istanbul. Detta dramatiska bergslandskap innehåller brusande floder, insjöar, höga bergstoppar och...Läs mer »

Vandring i Kappadokien

Fotvandring i ett av naturens underverk Följ med på en vecka med fantastiska naturupplevelser. Färden går genom skog, berg och dalar. Målet är de enorma sandstensformationerna i Kappadokien, ett säreget månlandskap som bildats genom vulkanutbrott och sedan formats av vind och vatten genom tusentals år....Läs mer »

Vandring i Lykien

Vandringsturer i vacker miljö En vecka med vandringsturer vid foten av Taurusbergen. Vi har den trivsamma ranchen Berke som utgångspunkt och gör dagliga vandringsturer i det vackra bergs- och kustlandskapet däromkring. OBS! Endast för gruppbokningar! Minst 15 deltagare krävs för att genomföra resan. Vänligen...Läs mer »

Rundresa i Anatolien

En tidsresa bland några av världens mest intressanta kulturminnen Ett stort antal kulturer har satt sina spår här i västra och centrala Anatolien som denna del av Turkiet kallas. På en kort vecka ska vi uppleva några av höjdpunkterna i landets spännande historia, se på fascinerande naturfenomen...Läs mer »