Aktiv semester

Här har vi samlat resor som passar dig som vill ha en aktiv semester. Det finns massor av olika upplägg som passar alla.

Golf

Belek - Golf när den är som bäst Turkiets stora och populära golfområde Belek ligger på ca 30-45 minuters avstånd från Antalyas internationella flygplats, nära Medelhavets fantastiska stränder. Belek har snabbt hamnat på topplistan som en av Europas bästa golfdestinationer med sina 17 banor...Läs mer »

Tennis

Gillar du att spela tennis? Tennis är en populär sport som utövas av miljoner människor världen över. Du kan vara proffs, amatör eller nybörjare. Tänk vad härligt att kunna kombinera sol och bad, god mat med tennisspel på ditt hotell i Turkiet. Här har vi listat upp våra hotell som...Läs mer »

Kickboxning

Träningsläger i Turkiet I Kemer har vi vår alldeles egen kampsportklubb, Viking Kickboxing Club, med möjlighet att träna och testa på framförallt kickboxning men det finns även möjlighet att utöva andra kampsporter. Här kan både motionär och elit testa på kickboxning. Vi har...Läs mer »

Vandringar

Vandringar - en upplevelse för både kropp och själ. För dig som vill kombinera nytta med nöje på semestern är vandringsresor det perfekta alternativet. Vi erbjuder flera olika typer av vandringsresor innehållande fantastiska naturupplevelser och fascinerande landskap.Läs mer »